KATEGORI: Partnernyheder

Konference i grønne omgivelser på det Co2-neutrale Kragerup Gods

24. February 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Hold en miljøvenlig konference på Kragerup Gods. Kragerup Gods tilbyder flere konferencepakker, alt efter jeres behov. Bestiller I en konference med mere end 40 personer, giver de transporten til og fra godset.

Få en 4-stjernet konferenceoplevelse i historiske og luksuriøse omgivelser på Kragerup Gods, hvor de har plads helt op til 350 personer. I kan bl.a. afholde en utraditionel konference i deres store skovhytte eller i et af de fine konferencelokaler beliggende i enten hovedbygningen eller i en af de tilhørende avlsbygninger.

Vidste du, at 1 bil fra København til Kragerup Gods udleder 27 kg. Co2? På Kragerup Gods er de selvforsynende med el, vand og varme, og har 6 vindmøller, som forsyner halvdelen af Kalundborg kommunes boliger med strøm. Derudover har du faktisk mulighed for at lade din elbil op, når du besøger dem. Kragerup Gods sætter altid klimaet i første række, og derfor betaler de busudgiften til og fra godset, hvis I er over 40 personer til jeres konference. Det betyder at I kan mindske Co2-udslippet med op til 81%. I kan se meget mere om grønne transportmuligheder inde på deres hjemmeside.

Teambuilding

På Kragerup Gods har I også mulighed for at understøtte teorierne fra jeres konferencelokale med relevant teambuilding. Kragerup Gods’ dygtige instruktører hjælper jer gerne med at skræddersy et forløb med fokus på samarbejde og kommunikation. De kan bl.a. tilbyde Blind kanoræs, Jacobstigen, Flugten fra køkkenchefen og mange andre aktiviteter.

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Danske Konferencecentre på tlf.: 45820999 eller besøge vores hjemmeside hvor du kan læse mere om mødefaciliteterne på Kragerup Gods.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG