KATEGORI: Partnernyheder

Konferencecenter med egen svømmehal – Vandkulturhuset i DGI Byen genåbner efter omfattende renovering

26. November 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Søndag den 14. november åbnede Vandkulturhuset i DGI Byen igen med et brag af en fest for hele byen.

Efter et års renovering er Vandkulturhuset i DGI Byen igen klar til at tage imod vandglade Vesterbro-borgere, konference- og hotelgæster der vil slutte dagen med en dukkert og alle andre med hang til en tur i svømmehallen.

Genåbningen blev markeret med en kæmpe søndagsfest for både stamgæster og nye besøgende. For det kræver noget særligt, når en af byens store åndehuller atter slår dørene op. Mere end 1500 glade voksne og børn var med til at fejre åbningen med koncerter og gøgl og de første gæster kom hurtigt i bassinerne.

Om renoveringen
Indretningen er som vi kender og holder af den. Anlægget har gennemgået en gennemgribende renovering der omfatter alt fra A til Z og som indbyder til velvære og afslapning efter en lang mødedag. Udtrykket er blevet, lysere, lettere og mere moderne – lige til at dykke ned i. Og under overfladen har vi udskiftet den mekanik, der sikrer, at Vandkulturhuset også i mange år fremover vil være hovedstadens mest besøgte svømmehal.

Ren velvære efter en lang mødedag
Er du konferencegæst i CPH Conference, er der igen gratis indgang under jeres møde – du skal blot hente en voucher i vores reception. Er du i stedet hotelgæst på vores CPH Hotel, betaler du kun 40 kr. for en billet.

Alle penge går tilbage til brugerne
DGI Byen er gennem de sidste 25 år blevet en fast bestanddel af mange københavnernes liv. Den er en oase på Vesterbro og tiltrækker alle slags mennesker fra hele København. Derfor er det stort, at Vandkulturhuset, som årligt bliver brugt af flere end 350.000 mennesker, igen åbner til glæde for den vandglade del af hovedstadens indbyggere.

– Vandkulturhuset er ligesom resten af DGI Byen bygget på ambitionen om at bevæge alle københavnere. Den ambition tager vi alvorligt. Derfor bruger vi hver en krone, vi tjener, på at drive, vedligeholde og udvikle faciliteterne til glæde for de flere end 100 foreninger og 700.000 motionister og badegæster i alle former og farver, der hvert år besøger os, og som nu igen kan komme i Vandkulturhuset, siger direktør Michael Stensbøl.

Læs mere om mødefaciliteterne hos CPH Conference her og kontakt os for rådgivning hos Danske Konferencecentre.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG