KATEGORI: Partnernyheder

Pressemeddelelse: Konferencecentre knækker koden til det perfekte møde

21. August 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Vi jagter alle det perfekte match og det perfekte møde. I privatlivet. Professionelle mødebookere og -planlæggere gør det også i arbejdstiden, vel at mærke et match med det helt rigtige konferencecenter og det perfekte møde for alle deltagere i det arrangement, de har ansvaret for at planlægge. Nu skal alle gode idéer samles i et inspirationskatalog, og det katalog bliver skabt i fællesskab på Danske Konferencecentres årlige Netværks- og Inspirationsdag.

Se teaser-videoen her.

Der er romantik i luften, når sammenslutningen Danske Konferencecentre afholder årets event for mødebookere og -planlæggere, Netværks- og Inspirationsdagen 2018 i samarbejde med produktionsselskabet CPHLIVE. Den 29. august indtager 60 af Danmarks bedste møde- og konferencesteder sammen med professionelle mødebookere The Plant, et nyt og spektakulært venue skabt i en gammel fabrikshal midt i Amagers blomstrende iværksættermiljø.

“Vi har valgt The Plant som ramme om dette års Netværks- og Inspirationsdag, dels fordi stedet rummer en spændende historie, dels fordi det er en ramme, som kan tilpasses efter ethvert tænkeligt behov. Og det er helt i tråd med det, vi ønsker at skabe sammen med deltagerne på dagen,” siger direktøren for Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester-Hvid.

Inspiration i stedet for salg

Sammenslutningens Netværks- og Inspirationsdag har gennem de seneste år udviklet sig til at være den årlige event for professionelle mødebookere. En dag, hvor de mødes og udveksler erfaringer, idéer og inspiration, både med hinanden og med professionelle medarbejdere fra Danmarks bedste møde- og konferencesteder.

“Vi oplever en stadigt stigende interesse omkring Netværks- og Inspirationsdagen, fordi det er en helt særlig event. De primære formål er netop netværk og inspiration, og derved adskiller dagen sig fra andre messer og lignende, hvor der er fokus på at sælge og købe. Her handler det i stedet om relationer og idéer,” forklarer Mette Pettersson, projektleder hos Danske Konferencecentre.

Fra ensom udfordring til idé-netværk

Mødebookere sidder ofte alene med den store udfordring at finde både det perfekte sted at afholde møder, konferencer og andre events og at sikre, at arrangementet byder på noget nyt og spændende, som får deltagerne til at engagere sig og huske mødet. På Netværks- og Inspirationsdagen er der udover erfaringsudveksling også masser af plads til inspirerende oplæg og workshops, hvor idéerne bliver sat i system.

“Vi vil inspirere til alternative mødeformer og videndeling gennem workshops og korte taler i vores Speakers Corner. Deltagerne bliver inviteret på frokostdate, de kan netværke og dele viden med andre mødebookere, og de kan netværke med de erfarne medarbejdere fra vores partnere, Danmarks mest professionelle møde- og konferencesteder,” fortæller Marlene H. Sylvester-Hvid.

Katalog til det perfekte møde

Hun står selv for en af dagens workshops. Her handler det blandt andet om gode oplevelser, skæve arrangementer og nye trends for mødeplanlæggere.

Udover det har deltagerne mulighed for at vælge mellem et hav af andre workshops og inspirations-oplæg fra både iværksættere, madkunstnere og mange andre om alt fra mad til møbler og fra seværdige videoer til spiselige blomster.

“Vores mål med dagen er, at vi sammen knækker koderne til det perfekte møde. Til det får vi hjælp fra både teoretikere og praktikere, design thinkers og nørder og andre super dygtige mennesker. Vi samler det hele i et digitalt katalog med titlen “Koderne til det perfekte møde”, og vores ambition er, at det katalog fremover kan fungere som inspirationskilde for Danmarks mødebranche,” fortæller Marlene H. Sylvester-Hvid.

Du finder meget mere om Netværks- og Inspirationsdagen 2018 her, hvor du både kan se programmet og tilmelde dig.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG