KATEGORI: Partnernyheder

Konferencecentret Koldkærgård ved Aarhus skifter navn til HORISONT Hotel & Konference

22. October 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Den 1. oktober i år fik det kendte konferencecenter Koldkærgård, tæt ved Aarhus, det nye navn HORISONT Hotel & Konference. Som et led i udviklingen af konferencestedet, har man nu besluttet at rebrande stedet både i form af nyt navn, logo, hjemmeside og identitet, men også ved at løfte gæsteoplevelsen yderligere og tilbyde rum til inspiration og udfordring under mødet. I september måned er alle medarbejdere blevet uddannet i det værdisæt, som fremover skal være kendetegnende for den oplevelse, man ønsker at give gæsterne.

 

– Vi har gennem de seneste år arbejdet rigtig meget med at udvikle særligt mødeoplevelsen hos os. Vi har kunnet konstatere, at nutidens mødegæst ønsker langt mere end blot en klassisk mødeoplevelse, hvor hovedvægten ligger på den praktiske afholdes af mødet. I dag spiller samværet med dem, man holder møder med, en ligeså stor rolle. HORISONT ligger midt i naturen og da vi igangsatte processen om navneskiftet kiggede vi samtidig på, hvordan vi i højere grad kunne integrere naturen i hotellet og i mødeoplevelsen. Faktum er jo at samvær og mødet mellem mennesker bliver langt mere inspirerende og udviklende, når man bytter de vante rammer ud med naturen eller i hvert fald dele af den – fortæller Hotelchef Mikkel Kroustrup

Konferencecentret ejes af Landbrug & Fødevarer og har siden 2003 fungeret som et moderne kursus- og konferencecenter. Siden 2015 har Mikkel Kroustrup været hotelchef på stedet og stået for den daglige ledelse og udvikling af konferencecentret. I forbindelse med navneskiftet og rebrandingen ønsker man at tilføre mødeoplevelsen endnu mere personlighed og nærvær. Han forklarer:

-Vi har sat det som vores ambition at være med til at skabe trygge og hyggelige rammer for vores gæster og via elementer fra naturen i form af naturmaterialer i vores interiør og de råvarer vi anvender i vores mad at give dem en ny type mødeoplevelse. Vi har bl.a. etableret en bålplads med mulighed for at tilberede mad på bål og sidde at spise den udendørs i det fri eller indenfor i hyggelige rammer.   

 Det har fra starten været vigtigt for HORISONT at integrere medarbejderne i processen med navneskiftet og implementeringen af det nye værdisæt. De har derfor sikret, at alle medarbejdere har været en del af processen og alle har haft mulighed for at komme med input og sætte rammerne for det nye konferencecenter. Hele huset har store forventninger til den nye identitet og glæder sig m til at kunne byde både stamgæster og nye gæster velkommen.

 

Læs mere om HORISONT Hotel & Konference her.Du er velkommen til at kontakte os hos Danske Konferencecentre for et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG