KATEGORI: Partnernyheder

Konferencer med fokus på fællesskab – Hotel Faaborg Fjord viser vejen

16. August 2023
Ditte Rønne Jakobsen

I en tid, hvor konferencer og teambuilding-arrangementer kan føles ensformige, træder Hotel Faaborg Fjord i karakter og fremhæver, hvad det vil sige virkelig at samle folk. Med unikke oplevelser, som strækker sig ud over det konventionelle mødelokale, skaber de magi for virksomheder og deres medarbejdere. Deres filosofi? Konferencer behøver ikke at være kedelige – de skal være uforglemmelige!

Sol, sjov og sammenhold

Forestil dig solens stråler på næsen, en forfriskende kold drik i glasset, og kollegaer der netværker med smil og latter. Hotellets strandbar bliver ofte samlingspunktet, hvor faglige indlæg krydres med uformelle sammenkomster. Med lege på græsset, DJ-lounge stemning, og udfordringer til et frisk fjorddyp, opstår der nye venskaber og styrkes gamle bånd.

Kreativitet og kultur

Med sæsonen der starter fra april/maj til ultimo september, er Hotel Faaborg Fjords forhave et pulserende hjerte af glade konferencegæster. De skønne omgivelser og den sydlandske stemning på dansk jord giver plads til kreativitet, innovation og ikke mindst et åndehul fra hverdagens travlhed.

Mere end bare en konference

Det er ikke kun de billeder og selfies, der tages under opholdet, der varer ved. Det er den følelse af samhørighed, forståelse og kultur, der bliver bygget i disse dage. Gæsterne ankommer som kollegaer og tager afsted som et sammentømret team, der bringer denne energi tilbage til deres respektive virksomheder.

En historie værd at fortælle

Vi inviterer dig til at se inspirationsvideoen af et af hotellets seneste teamarrangementer og se med dine egne øjne, hvor engagerede og glade gæsterne bliver. Lad os sammen fremhæve den kvalitet, originalitet og passion, som den danske konference-turisme kan tilbyde.

Hotel Faaborg Fjord står som et bevis på, at konferencer kan være så meget mere end blot foredrag og flip-overs. De kan være en platform til ægte menneskelig forbindelse, vækst og glæde. Så næste gang du planlægger en konference, hvorfor så ikke tænke ud af boksen og overveje, hvad mere der kan gøres for at berige dine deltagere?

På Hotel Faaborg Fjord bliver konferencer til uforglemmelige oplevelser.

Læs mere om mødefaciliteterne på Hotel Faaborg Fjord her og bliv inspireret af videoen herunder:

Lidt om Hotel Faaborg Fjord

Hotel Faaborg Fjord er en lille dansk perle med første parket til det sydfynske øhav. Med 200 gratis parkeringspladser og en kapacitet på op til 500 gæster i konferencelokaler, har de plads til, at forretningsrejsende fra hele landet kan mødes til både større og mindre arrangementer. Konferenceafdelingen er udstyret med topmoderne tekniske faciliteter, og her er mulighed for overnatning i de 128 værelser.

Egen bade- og bådebro, hvor øhavets skibe kan lægge til og egen skov i baghaven med mulighed for walk ´n talk på skovstien eller en aften med Nak & Æd-tema. Hotellet har også deres egen spaafdeling med pool, sne-rum, sauna mm. Her er uendeligt mange muligheder for sociale aktiviteter til lands og til vands. Er du blevet inspireret? Kontakt os hos Danske Konferencecentre for personlig bookingservice og få mere inspiration til jeres arrangementer her i sommer/sensommer.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG