KATEGORI: Partnernyheder

Konferencer og møder i byens vildeste rum

21. May 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Kreativiteten slippes løs når mødet, konferencen eller andre events parres med den københavnske havnefront, moderne arkitektur og udsigten til 1000 års Danmarkshistorie. DAC byder sig til fra Københavns skønneste side. Alle konferencegæster har adgang til udstillingerne, og den 12. juni åbner den nye udstilling ”FORMGIVING: Tag med de verdenskendte danske arkitekter BIG – Bjarke Ingels Group på en arkitekturrejse igennem tiden – fra Big Bang til Singularity”.

Når du holder møde på Dansk Arkitektur Center, kan du nyde den nye udstilling i pausen og måske hente inspiration fra Bjarke Ingels Group. Det er også muligt at lave en walk and talk i udstillingen: FORMGIVING.

Om den nye udstilling: FORMGIVING af BIG

Formgivning – det danske ord for design – betyder bogstaveligt talt at give form til det, der endnu ikke har en form. Med andre ord: At give form til fremtiden. En opgave, der er vigtigere end nogensinde, nu når mennesket er den største kraft, der former vores planet i dag.

Udstillingen FORMGIVING tager dig på en evolutionsrejse, hvor du mærker, hvordan vores verden er blevet formet fra tidernes morgen til langt ud i fremtiden. Fra Big Bang, det ældste kendte tidspunkt i historien, til Singularitet, det fjerneste vi kan forestille os.

Møder med ekstraoplevelser

DAC åbnede i maj 2018 deres nye lokaler i BLOX med både mødelokaler, cafe, designshop og udsigt til Københavns Havn. Mødegæster har mulighed for at spise alle måltider i cafeen. Huset emmer af liv, og er blevet et erhvervsmæssigt samlingspunkt i byen. Konferencesalen har plads til 224 personer i stolerækker, og de 5 mødelokaler rummer fra 40-12 personer. Udover at opleve den nye udstilling kan I booke en guidet byvandring eller en sejltur i Københavns Kanal for at få en ekstraoplevelse.

Læs mere om DAC her og hør om deres mødefaciliteter når du ringer til os på 78 76 41 13.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG