KATEGORI: Partnernyheder

Konferencetrends 2019: Teknologiske tiltag

31. January 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Er du up to date? Et nyt år er begyndt, og det medfører nye trends indenfor møde-og konferencebranchen. Mødeindustriens internationale organisation IACC Meetings giver deres bud på teknologiske trends i 2019.

 

Kilde:IACC Blog: Conference Trends 2019

Fra kimchi og chatbots til møder med velvære-tema. År 2019 tegner sig til at blive et spændende år for branchen ifølge IACC Meetings. De har opstillet en række punkter i samarbejde med deres globale partnere, som vi har valgt at opdele i en trilogi – hvoraf det første emne er:

Konference- teknologi.

Stigning i brug af chatbots 

Til det årlige prestigefyldte Meeting Professionals International (MPI) 2018 World Education Congress Tech Showcase var det chatbots, der var i fokus. Særligt Sciensio´s møde- og eventspecifikke chatbot-system EventBots løb med opmærksomheden. Chatbot er software programmeret til at give svar på menneskelige spørgsmål på en måde, så det føles som en samtale. Formålet er at hjælpe mødedeltagerne med alle deres spørgsmål til mødet eller eventet. ”At have en automatiseret måde at få de mest stillede spørgsmål besvaret på, gør dig mere effektiv” forklarer Elizabeth Glau, Sciensio client Success Manager og tidligere mødeplanlægger.

5G internet 

At have god trådløs internetforbindelse til et arrangement er afgørende. Borte er de dage, hvor en langsom eller hullet WIFI-forbindelse var noget, man godt kunne leve med. I 2019 vil vi opleve den delvise udrulning af 5G – i dag kender vi til 2G, 3G og 4G. Mødesteder forventes nu at levere stabilt og upåklageligt WIFI som standard – selv ude på landet og fjerntliggende steder.

”Check-in” med ansigtsgenkendelse FR (Facial Recognition) 

Ansigtsgenkendelse som den nye check-in kan være den næste store trend. Det kan reducere indtjekningstider for store arrangementer og giver mulighed for fremtidige eventforbedringer. IPhone X-brugere åbner deres telefoner ved hjælp af FR, som fungerer som en personlig adgangskode. Flere flyselskaber planlægger at benytte denne teknologi til at øge indtjekningssikkerheden, og store virksomheder som Apple, Facebook og Google har for nylig fortaget betydelige investeringer i deres FR-muligheder.

AV-systemer 

Av-udstyr har været dyrt, upålideligt og kræver som regel teknisk assistance. I 2019 vil det handle om integrerede AV-systemer. De er overkommelige, effektive og langt mere overlegne end de bærbare versioner. Jeff Loether, Electro- Media Design udtaler ”Planlæggere og mødesteder leverer indbygget AV-udstyr, der både appellerer æstetisk og reducerer eller eliminerer opsætningstiden. Det vil både reducere omkostninger og leve op til gæsternes øgede forventninger”.

 

Følg med på vores blog og i vores nyhedsbrev for at se de næste forudsigelser om konference-trends i 2019.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG