KATEGORI: Partnernyheder

Konventum inviterer til webinars for mødeplanlæggere

9. June 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Er du mødebooker eller mødeplanlægger? Så sæt kryds i kalenderen den 15. juni, hvor Konventum afholder to spændende webinars i samarbejde med Meetafy.

Konventum inviterer dig til de første to webinarer, der også er startskuddet på deres nye samarbejde med Meetafy. Sammen inviterer de til foredrag, workshops og webinarer, der alle har planlægning, facilitering og afholdelse af møder og events som deres omdrejningspunkt

Lær at mestre dine virtuelle, hybride og fysiske events

15. Juni 2021, kl. 14:00 – 15:30 – Tilmeld dig her

2020 blev et år, som ingen af os havde forestillet os. For dig, som planlægger og arrangerer konferencer, kurser eller andre events, skulle du hurtigt omstille dig til at holde online events, da de fysiske events af gode grunde blev aflyst.

Men hvilke typer af events skal du satse på i 2021 – fysiske, virtuelle eller hybride? Og hvordan planlægger og eksekverer du events i en foranderlig tid?

Deltag og få værktøjer til at planlægge og gøre dine fysiske/hybrid/online møder mere effektive

Brug din stemmes gennemslagskraft

  1. Juni 2021, Kl. 15:30 – 17:00 – tilmeld dig her

Hver dag bruger vi stemmen til at kommunikere og samtale med. Stemmen er derfor en vigtig del af vores gennemslagskraft og mundtlige formidling, som vi skal bruge effektivt.

Vibeke Krogsgaard, uddannet operasanger, vil tage dig igennem vigtigheden af stemmen og hvordan vi bruger den til at brænde igennem, til eks. møder, forhandlinger og i dagligdagen.

Du får nogle gode tips med hjem, som kan hjælpe dig til at få en bedre gennemslagskraft i din kommunikation.

Læs mere om mødefaciliteterne hos Konventum her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking og vejledning.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG