KATEGORI: Partnernyheder

Konventum underskriver FNs Womens Empowerment Principles

20. March 2018
Ditte Rønne Jakobsen

I 2016 tilsluttede Konventum sig FNs Global Compact, som forpligter en virksomhed til at tage ansvar inden for FNs fire CSR-søjler: menneskerettigheder, miljø, medarbejdere og antikorruption. I år har de valgt at tilslutte sig en særlig mærkesag som matcher organisations værdier og har derfor underskrevet FNs Women Empowerment Principles.

 

Womens Empowerment Principles er et globalt initiativ fra FN, der støtter og forbedrer kvinders rettigheder og ligestilling på arbejdsmarkedet. FN Women fokuserer på fem tematiske områder:

• Ledelse og politisk deltagelse
• Økonomisk styrkelse
• Afslutning af vold mod kvinder
• Fred, sikkerhed og humanitær indsats
• Styring og national planlægning

Aktive og handlingsanvisende værdier

Konventum er i forvejen CSR-registreret som virksomhed og arbejder ud fra etiske og gennemsigtige forretningsprincipper. Som en del af CSR-indsatsen arbejder de på at gøre indsatsområder endnu mere synlige i dagligdagen for både gæster og medarbejdere, også for at sætte fokus på, hvor meget, den enkelte gæst eller medarbejders indsats kan betyde i det store hele.

Administrerende direktør hos Konventum, Marina Hoffman, fortæller – Vores historiske ståsted har givet os et helt særligt værdisæt, som har været en del af forretningsgangen i årevis. Men vores værdier skal ikke kun være skueværdier til pænt brug, men aktive og handlingsanvisende værdier, der fungerer som rettesnor for alle vores handlinger, både over for gæster, medarbejdere og det samfund, vi er en del af. Derfor er det også vigtigt for os at gøre det endnu mere synligt både internt og eksternt og sætte handling bag ordene ved at tilslutte os FNs særlige mærkesager.

Hos Danske Konferencecentre er vi stolte af at samarbejde med Konventum.
Man kan læse mere om FNs Women Empowerment Principles her.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte Danske Konferencecentre lige her for et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG