KATEGORI: Partnernyheder

Konventums 50-års jubilæum fejres den 2-7. juni med festival

29. May 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Kom med, når Konventum fejrer sit 50 års jubilæum med Faglig Festival. Her byder de på seks dages tematisk folkemøde, hvor du kan blive klogere på arbejdsmarkedet, arbejdspladsen og arbejdslivet. Det bliver en forrygende og festlig uge med masser af meninger og musik for både store og små. Festivalen afholdes fra 2. – 7. juni og er gratis for alle.

Faglig Festival er markeringen af Konventums 50-års jubilæum som kursus- og konferencecenter og bliver en folkefest for borgere i hele regionen. Programmet består derfor både af en faglig kursusdel og et folkeligt festivalprogram, som tilsammen skaber det helt særlig mix af demokratiske dialoger, street food, fællessang, kunstneriske indslag, debatter, foredrag og store musikalske oplevelser, hvor bl.a. Savage Rose, Loveshop, Karl William, Ukulele Hanne, og Annika Aakjær går på scenen i løbet af festivalugen.

Se program for alle dage her.

Festivalen starter med en storslået åbningsfest søndag 2. juni og løber frem til fredag 7. juni. Festivalpladsen åbner hver dag kl. 15, og der er gratis adgang for alle. Grundlovsdag 5. juni vil der være et helt særligt program med spændende arrangementer i demokratiets ånd.

Man satser på, at Faglig Festival bliver en årlig tilbagevendende begivenhed, også efter jubilæumsåret, hvor Konventum hvert år vil sætte fokus på fejring af fællesskab og demokrati, arbejdsmarkedet, arbejdspladsen og arbejdslivet for alle og enhver.

Læs mere om Konventum og deres mødefaciliteter her eller kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG