KATEGORI: Partnernyheder

Kragerup Aktivitetspark opnår GREEN ATTRACTION-certificering

3. June 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Kragerup Aktivitetspark på Kragerup Gods er blevet tildelt GREEN ATTRACTION-certificeringen, som anerkendelse af deres dedikation til ansvarlig drift og miljøvenlige initiativer. Som en af blot 25 attraktioner i Danmark, der har opnået denne prestigefyldte certificering, og den første af sin art inden for aktivitets- og klatreparker, bekræfter godset deres engagement i at bevare naturen og levere ansvarlige oplevelser for gæsterne.

Kragerup Aktivitetspark har gennemgået en omfattende dokumentation og evaluering af vores initiativer for at opfylde kriterierne for GREEN ATTRACTION-certificeringen. Vi har prioriteret at reducere vores energi- og vandforbrug samt sikret en effektiv affaldshåndtering, så alt kan genanvendes bedst muligt. Vi har også investeret i udvalgte materialer og metoder, såsom genbrugsnylon i vores klatrepark og skånsomme monteringsmetoder, der forlænger træernes levetid.

Vores engagement i ansvarlig drift understreges også af vores GREEN KEY-certificering på hotellet på Kragerup Gods, som vi har opretholdt siden 2015. Uanset hvor vores gæster befinder sig på Kragerup Gods og Aktivitetspark, vil de opleve vores ansvarlighed og vores bestræbelser på at minimere vores miljømæssige aftryk.

Juryen bag certificeringen har især fremhævet vores innovative tilgang til at skåne træerne i vores klatrepark og vores omhyggelige sorteringsordning med tydelig skiltning, der passer til de naturlige omgivelser. Vi er stolte af at blive anerkendt som pioner i branchen og ser frem til fortsat at inspirere andre til at følge vores eksempel.

Læs mere om Kragerup Gods og deres unikke mødefaciliteter her! Ønsker du et til uforpligtende tilbud på dit møde eller konference? Så tag fat i vores venue eksperter her eller brug online booking her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG