KATEGORI: Partnernyheder

Kysthusene Gilleleje nomineret til Nordsjællands Erhvervspris 2022

10. November 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Lokalforankring, et strategisk arbejde med FN’s verdensmål og jobskabelse er blot nogle af argumenterne for, hvorfor Kysthusene Gilleleje er nomineret til Nordsjællands Erhvervspris 2022. Frederiksborg Amts Avis og Nordea står bag den prestigefulde pris, der hvert år hylder en erhvervsperson eller virksomhed i Nordsjælland, der har opnået markante resultater.

Det er Gribskov Kommune, der har indstillet Kysthusene Gilleleje til Nordsjællands Erhvervspris. Succeshistorien om Kysthusenes transformation fra et relativt ukendt Dansk Folkeferie-center til et lokalt omdrejningspunkt, er blot en af flere årsager til nomineringen.
Kysthusene udmærker sig også på flere af de andre kriterier, som Nordsjællands Erhvervspris fokuserer på. De har ’forbedret beskæftigelsen i lokalområdet’ og fordoblet antallet årsværk. 85% af de ansatte kommer fra kommunen – resten fra det øvrige Nordsjælland. De har ’gennemført en markant forretnings- eller markedsudvikling’ ved at etablere Kysthusene Gilleleje som møde-, konference- og eventsted samt åbnet flere af centerets oplevelser for de lokale.

Solceller og certificeringer
Kysthusene udmærker sig også inden for bæredygtig omstilling og sætter både ind på miljø, klima og social ansvarlighed. De efterlever Danske Konferencecentres krav om at arbejde strategisk med FN’s verdensmål nr. 3, 6, 7, 8, og 12, som omfatter sundhed og trivsel, rent vand og sanitet, anstændige jobs og økonomisk vækst, ansvarligt forbrug og produktion samt bæredygtig energi.
Det betyder bl.a., at medarbejdernes trivsel prioriteres højt. Ja, faktisk ser Kysthusene de ansatte som deres vigtigste ressource, og man ansætter helst på det gode ry og anbefaling fra mund til mund. Stedet er Green Key-certificeret, der er jordvarmeanlæg og et nyt solcelleanlæg dækker 80% af Kysthusenes elforbrug og opvarmer bl.a. den udendørs pool.

IT-iværksætter bag transformation
Bag transformationen af Kysthusene Gilleleje står IT-iværksætteren Allan Bruhn. Allan købte det forhenværende feriecenter i 2020 med en ambition om at gøre det til et førende møde-, konference- og eventsted. Der er gennemført gennemgribende renoveringer af eksisterende faciliteter til glæde for både mødegæster, turister og de lokale. Sammen med administrerende direktør Rasmus Soelberg, og resten af teamet, forventes der snart at skabes sorte tal på bundlinjen.


200 gæster til prisuddeling på Louisiana
Hvorvidt Kysthusene Gilleleje vinder Nordsjællands Erhvervspris 2022, afsløres til prisceremonien tirsdag d. 8. november 8:30-11:00 på Louisiana, hvor 200 gæster fra erhvervsliv og kommuner forventes at deltage.

For yderligere information, kontakt:
Ulrika Mårtensson, PR- & kommunikationskonsulent, ulrika@improvementby.dk, 2338 3072
Rasmus Soelberg, adm. direktør, rso@kysthusene.dk, 2380 0049
www.kysthusene.dk

Om Nordsjællands Erhvervspris
Nordsjællands erhvervspris uddeles årligt og anerkender en erhvervsperson eller virksomhed, der har opnået markante resultater. For at vinde prisen, skal den nominerede leve op til mindst et af fire kriterier: At have forbedret beskæftigelsen i lokalområdet, at have gennemført en markant forretnings- eller
markedsudvikling, at have øget indtjeningen og lønsomheden eller at have bidraget væsentligt til nye erhvervsaktiviteter i lokalområdet. Prisen uddeles i samarbejde mellem Nordea og Frederiksborg Amts Avis.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG