KATEGORI: Branchenyheder

Lad os mødes på ny -og kickstarte mødebranchen

26. April 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Københavns hoteller og mødesteder inviterer dig til ÅBENT HUS den 17. – 21. maj 2021. Kom og oplev byens mange hotel-og mødemuligheder og bliv inspireret i sikre omgivelser.

På et øjeblik ændrede virkeligheden sig. Kontoret rykkede hjem, kollegerne rykkede ind på skærmen, og mødelokalet rykkede op i skyen. Og selvom virtuelle møder fungerer rigtigt fint, så mangler der alligevel noget. Noget som selv den højeste skærmopløsning og det hurtigste fibernet ikke kan overføre. Noget særligt menneskeligt, der opstår, når vi mødes i virkeligheden. Alt det der foregår, mellem det der foregår.

”Mødemarkedet – både herhjemme og internationalt – er hårdt ramt af Coronakrisen, og særligt hårdt i hovedstaden,” siger Kit Lykketoft, direktør for erhvervsturisme og events i Wonderful Copenhagen.

Danske Konferencecentre støtter op om Visit Denmark og Wonderful Copenhagens nye kampagne “Lad os mødes på ny i København” målrettet mødebookere i de danske virksomheder. Som et resultat af nyheden om udfasning af forsamlingsforbuddet har vi i foreningen oplevet en meget positiv stigning i mødebookinger, dog er kun en fjerdedel af forespørgslerne på nuværende tidspunkt i Københavns området.

København byder på en bred palette af hoteller og mødevenues, der kan klare alle dine (møde)behov og mere til.

København er klar til at afholde møder igen – i trygge rammer og med nye tiltag tilpasset den nye virkelighed.

Læs mere om alle de hotel- og mødesteder, der åbner dørene for dig i ÅBENT HUS ugen her. Hver og en har gjort sig umage for at skabe en inspirationsrig og sikker oplevelse for dig, når du kommer på besøg. Læs mere om Wonderful Copenhagens kampagne her.

Alle medlemmer hos Danske Konferencecentre tilbyder rundvisning – både i Storkøbenhavn og resten af landet. Vi hjælper dig med rådgivning og sparring til dit næste møde, og vi booker gerne en rundvisning for dig i forbindelse med dit arrangement. Kontakt Danske Konferencecentre her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG