KATEGORI: Partnernyheder

Ledertræning ud over det sædvanlige på Ungdomsøen

21. February 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Over 48 timer blev en gruppe ledere fra det rådgivende farmaceutiske ingeniørfirma NNE rystet sammen på et helt nyt niveau. Med Ungdomsøen som ramme fik de frie tøjler til at sammensætte deres eget program for at styrke individuelt lederskab, samarbejdsfærdigheder og samspillet med deres tætte kollegaer.

Programmet bød blandt andet på roning i gummibåde hen over Øresund fra København til øen og samarbejdsøvelser med radiokommunikation inde i fortets kilometerlange gange.

Ni ledere og seks instruktører fra det rådgivende ingeniørfirma NNE gik i februar måned i land fra tre små gummibåde, som de i grupper havde roet i fra København gennem vintervejret og hele vejen til Ungdomsøen. Virksomheden havde selv stået for transporten ud til øen, og de havde valgt at gøre sejladsen til en del af det intense program, som skulle ryste dem sammen og udvikle deres samarbejdsevner. Sejlads til Ungdomsøen bliver altid skræddersyet efter gæsternes behov, men ligegyldigt om man har lyst til at ankomme i gummibåd, fiskerkutter, vikingeskib, speedbåd eller med den faste færge, så er turen ud til øen altid en helt særlig del af oplevelsen.

”Det her er træning af folk, der arbejder hårdt sammen hver dag. Så det er vores eget program vi kører. Men de får et ekstra krydderi og en oplevelse med her på Ungdomsøen. Det er en god måde at blive rystet sammen på. Det er noget vi kommer til at snakke om, når vi kommer hjem. Om da vi var derude på øen,” fortæller project leadership partner for HR i NNE Søren Olsen.

Det var Søren Olsen, der havde valgt øen som lokation for virksomhedens egne intense ledertræning. Han var tiltrukket af de fysiske rammer omkring det gamle søfort, der gør, at øen ikke ligner de sædvanligt overrendte konferencesteder, og samtidig har øen et højt og fleksibelt serviceniveau. 

”Der er mange kvalitetsting ved Ungdomsøen. Der er maden, der er værelserne, og så er der helt grundlæggende jeres høje serviceniveau. Alt kan lade sig gøre hele tiden. Det er utrolig vigtigt for os, fordi vi kører så stramt et program. Så er der også rammerne med det gamle søfort selvfølgelig, der gør, at det bare er helt specielt. Så der er virkelig højt niveau hele vejen rundt,” fortæller han.

Det intense lederprogram var blevet justeret og skræddersyet til Ungdomsøens rammer af de instruktører, som NNE samarbejder med hjulpet på vej af Ungdomsøens ansatte. Programmet for lederne støttede op om både den individuelle udvikling og havde fokus på at styrke fællesskabet. Som alle andre gæster på øen blev ledere og instruktører fra NNE budt velkommen af unge, der bor eller arbejder på øen og til daglig er med til at drive og udvikle Ungdomsøen. ”Vi er jo vant til konferencecentre, som de er helt klassisk, og der er jo variationer over det. Men det her er bare noget helt andet. Vores første møde med de ansatte herude, det var fantastisk. Det er folk, der brænder for det, de laver. Vi fik en velkomst af en af de unge, der fortalte om det, de laver herude. Det er svært at forklare, men det sætter sig bare et stærkt aftryk.

Er du blevet inspireret? Læs mere om Ungdomsøen her på deres profil eller på deres egen hjemmeside her. Kontakt os hos Danske Konferencecentre for sparring og booking af anderledes og skræddersyet arrangementer til lige netop jer.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG