KATEGORI: Partnernyheder

Leg dig glad til årets firmafest

22. April 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Hvem siger, at den årlige firmafest kun behøver at handle om mad, drikke og mere eller mindre tvivlsomme, underholdende indslag fra festudvalget? Hos Konventum Konferencecenter i Helsingør, kan I kaste jer ud i en kollegial fem-kamp på centrets 300.000 kvm store areal af park, skov og strand, mens kokkene går i køkkenet og sørger for den efterfølgende festmiddag.

Konceptet hedder Leg dig glad og er Konventums bud på en firmafest lidt ud over det sædvanlige. Konferencecentrets 300.000 kvm. park, skov og strand byder på rige muligheder for udfoldelse, og med Leg dig glad får du og dine kolleger trænet både samarbejdsevner, kreativitet, udholdenhed og lattermuskler. Alt i alt en perfekt optakt til den 3-retters festmiddag, som Konventum-kokkene serverer for jer om aftenen.

Teambuilding for sjov i smukke rammer

For gæsterne er Leg dig glad en ny måde at holde firmafest på. For Konventum er konceptet en ekstra udnyttelse af konferencecentrets kompetencer inden for teambuilding, samarbejde og udendørs-aktiviteter.

Deltagerne i den fem-kamp, som Leg dig glad er tilrettelagt som, får også fuldt udbytte af Konventums smukke beliggenhed ud til Øresund.

Du kan læse mere om Konventum her, og du kan selvfølgelig kontakte Danske Konferencecentre, hvis du vil vide mere om Leg dig glad eller booke din næste firmafest hos Konventum.

 

         

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG