KATEGORI: Partnernyheder

Inddrag LEGO®House i din konference

30. October 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Det splinternye LEGO® House i Billund er mere end et unikt oplevelsescenter. Her finder du også det fleksible multirum LEGO® Forum, som vi foreslår, du besøger, når du har været til møde eller konference hos LEGOLAND® Hotel & Conference.

 

Det er ikke uden grund, at det nye LEGO® House i Billund har fået tilnavnet “Home of the Brick”. I husets seks oplevelses-zoner finder man ikke færre end 25 mio. LEGO klodser, og de er klart et besøg værd, selvom det måske er ved at være et par år siden, du sidst har bygget med LEGO.

Det er nok de færreste, der har undgået at bemærke indvielsen af LEGO House, det nye, 12.000 kvm. store oplevelsescenter i Billund tegnet af den verdensberømte arkitekt Bjarke Ingels. Men vidste du, at huset udover seks oplevelseszoner for børn og voksne og 25 mio. LEGO klodser også rummer et multirum til møder og konferencer?

Besøg LEGO House under eller efter din konference hos LEGOLAND Hotel & Conference

I LEGO House kan både unge og gamle LEGO fans lade sig inspirere af de uendelige muligheder, LEGO klodsen giver for leg og læring. Den kreativitet har du også mulighed for at inddrage i dit møde eller din konference hos LEGOLAND Hotel & Conference og derved give dine gæster helt en unik oplevelse med på vejen.

LEGOLAND Hotel & Conference er et firestjernet hotel og femstjernet konferencecenter med særlig fokus på kreativitet og læring, helt i LEGO-ånden.

Du kan læse mere om det nye LEGO House her og om LEGOLAND Hotel & Conference her. Og så kan du selvfølgelig kontakte os, hvis du ønsker yderligere info og inspiration eller bare vil booke din næste konference med det samme.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG