KATEGORI: Partnernyheder

LEGOLAND ® Hotel & Conference afholder kundearrangement den 13 juni med rundvisning på det nye hotel

22. May 2019
Ditte Rønne Jakobsen

LEGOLAND® Hotel & Conference og One Decision er glade for endnu engang at kunne byde velkommen til et forrygende arrangement den 13 juni 2019 kl. 14.00. Her kan I opleve årets nyhed i LEGOLAND® Battle of the Brick og have en rundvisning på det helt nye LEGOLAND® Castle Hotel.

Skal I holde jeres næste konference i kreative og inspirerende rammer? Besøg LEGOLAND® Hotel & Conference torsdag den 13 juni og få en rundvisning på deres nye hotel LEGOLAND Castle Hotel med troldmænd og riddere. Du kan også opleve det nye show Battle of the Brick, der udfolder sig på Eventpladsen med levende heste, lansekamp og akrobatiske tricks.

Ønsker du ikke at deltage på Battle of the Brick og LEGOLAND Castle rundvisning, så er du velkommen til at møde op kl.16.00 ved Konferencecentrets reception.

Eftermiddagen byder på 3 foredrag, som giver dig både stof til eftertanke, men også smil på læben. Kl. 18.00 står køkkenchefen og hans team klar med en god middag inden det sidste foredrag.

Du er velkommen til at tage en relevant kollega med dig.

Program for dagen:

Kl. 14.00: Rundvisning på LEGOLAND Castle Hotel og derefter showet Battle of the Brick.

Kl. 16.00: Velkomst ved LEGOLAND Hotel & Conference

  • Lars Jørgensen (tidligere landsholdsspiller i håndbold) – få et indsigtsfuldt indspark og spændende indblik i elitesportsverdenen
  • Anette Baunhøj – Service handler om mindset..Sværere er det ikke!

Kl. 18.00: Middag

Kl. 20.00: Lars Brygmann – “Artic challenge – på telttur i minus 32 grader”.

Kl. 21.00: Tak for i aften

Tilmeld dig arrangementet her.

Vi gør opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser, samt at arrangementet er forbeholdt dig, som arbejder med booking af møder & konferencer samt foredrag.

Læs mere om LEGOLAND® Hotel & Conference her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for mere information om mødefaciliteter.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG