KATEGORI: Partnernyheder

Livehouse Europe og HUONE Copenhagen opfører nyt streamingstudie til virtuelle events

12. January 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Livehouse Europe og HUONE Copenhagen er gået sammen i et unikt partnerskab om opførelsen af et streamingstudie, hvor gæster i kreative og inspirerende rammer kan streame deres events, møder og konferencer virtuelt til online deltagere.

Kreative og nytænkende rammer skal gøre den virtuelle event- og mødeoplevelse til en succes

I en tid, hvor virksomheder i stor stil udskifter de fysiske møder, events og konferencer med de mere virtuelle og hybride af slagsen, slår Livehouse Europe og HUONE Copenhagen nu dørene op til et nybygget streamingstudie, hvor gæster vil have muligheden for at streame arrangementer virtuelt til deres deltagerne. Studiet står permanent opført i HUONE Copenhagens kreative og inspirerende lokaler tæt ved Københavns Lufthavn, indeholder det nyeste streamingudstyr, og kan med Livehouse Europes state-of-the-art teknologi let skaleres i forhold til kunders tekniske behov og antal deltagere.

Med HUONE Copenhagens kreative, innovative og nytænkende mødefaciliteter, kombineret med Livehouse Europes teknologiske ekspertise indenfor design, eksekvering og streaming af møder og events, gøres der med studiet op med de kedelige, traditionelle møders industrielle opbygning, samtidig med at deltagere aktivt kan være del af et event, hvad end det skulle være fysisk eller virtuelt. Igennem partnerskabet fokuseres der på kombinationen af teknologi og kreativitet, hvor gæster kan forvente at få en helheldsoplevelse i HUONE Copenhagens trygge og inspirerende rammer, med Livehouse Europe som innovativ sparringspartner og leverandør på alle tekniske afviklinger.

Omkring partnerskabet udtaler Louise Adolph, CEO HUONE Copenhagen

”Vi har i længere tid ledt efter en partner, der kunne opgradere vores kreative konferencecenter på den tekniske side til den tid, som vi står i, hvor hybrid- og online møder bliver brugt som aldrig før. I Livehouse Europe har vi fundet den helt rigtige partner, der har samme høje krav til kvalitet og service, som HUONE er kendt for at levere. For mange af vores kunder kan streaming- og hybridmøder måske være lidt kompliceret at kaste sig ud i, selvom lysten og behovet er der. Men med studiet fra Livehouse Europe stående hos HUONE Copenhagen, vil vores kunder blive guidet og fulgt igennem hele den tekniske proces, og samarbejdet med Livehouse Europe er derfor et naturligt skridt at tage, når vi skal følge med markedet i disse tider.”

Også hos Livehouse Europe ser man fantastiske muligheder og synergier igennem samarbejdet, hvor Christina Pultz, Eventmanager hos Livehouse Europe, udtaler:

”Igennem samarbejdet med HUONE Copenhagen har vi fundet en samarbejdspartner, der ligesom os selv, tænker ud af boksen og sætter en ære i at levere skræddersyede og kreative løsninger til kunderne. Ved at slå pjalterne sammen, kombinerer vi den nyeste teknik indenfor streaming, hybridmøder og studieløsninger med kreativitet, service og god forplejning. Og netop denne kombination er vi sikre på vil hjælpe med at tage vores kunders arrangementer til nye højder.”

Se mødefaciliteterne hos HUONE her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af lokaler med virtuelle muligheder.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG