KATEGORI: Partnernyheder

Mangler du ideer til teambuilding?

7. May 2019
Ditte Rønne Jakobsen

CoastZone er Danmarks største teambuilding-leverandør og samarbejder med en del af Danske Konferencecenters partnere. Coastzone har produceret et katalog med masser af inspiration til de forskellige former for teambuilding. Ved du f.eks. hvilke øvelser, der er gode for jer i et nyt team? Eller hvordan I kan forbedre den interne kommunikation?

Coastzone blev grundlagt i 2004 med visionen om at flytte grænserne for teambuilding. I dag er de Danmarks førende inden for succesoplevelser og udvikling. Coastzone samarbejder blandt andet med vores partnere Rungstedgaard, Tivoli – Nimb Events, HORISONT Hotel & Konference og Fængslet.

Der er oplevelser, som udfordrer og samler jer. Oplevelser, som brænder igennem og skaber en mærkbar energi – og så er der oplevelser, som udvikler og forvandler. Her er et kategoriseret udpluk af deres oplevelses-rammer: 

Fokus på kommunikation:
• Ønsker I at arbejde med kommunikation, vil GPS Adventure og In The Zone være ideel.
Det nye Team:
• Er I et nyt eller reorganiseret team, vil High Performance Team og Goal Mapping give jer et stærkt fundament.
Gode timer sammen:
• Har I brug for at få hænderne over hovedet og dele spontan begejstring, vil Brain Game, Spot On og CoastZone Challenge skabe værdi.
Samarbejde mellem forskelligheder:
• Bevidstheden om styrken i forskelligheder giver adgang til endnu større potentiale og øget effektivitet. Everything DiSC og Five Behaviors er anerkendt verden over som best practice inden for udvikling af teams.
Når kulturer mødes:
• At arbejde på tværs af kulturelle forskelle giver ofte udfordringer. Brug LEGO Serious Play til at opbygge et visuelt overblik og skabe et fælles sprog.

Du kan finde inspiration og læse meget mere på Coastzone her.

Teamudvikling er altid et skræddersyet forløb og et tæt samarbejde mod jeres mål. Hvorfor og hvem er bestemmende for hvad og hvordan.

Hvorfor? Et klart mål giver det største udbytte af jeres investering.

Hvem? Det skal give mening for jer som mennesker, team og virksomhed.

Hvad? Alle skal finde tryghed og motivation i forløbet.

Hvordan? Værdiskabende balance mellem ord og handling.

Hos Danske Konferencecentre sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde dit næste møde-og konferencested – og giver dig gerne sparring omkring teambuilding, gastronomi og mødefaciliteter.   

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG