KATEGORI: Partnernyheder

Marienlyst Strandhotel bliver som det første danske hotel en del af det anerkendte ESS Group

1. October 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Det legendariske Marienlyst Strandhotel bliver fra den 1. oktober som det første danske hotel en del af den anerkendte hotelkæde ESS Group, der rummer eftertragtede spadestinationer som blandt andet Ystad Saltsjöbad og Falkenberg Strandbad.

Marienlyst Strandhotel bliver den 1. oktober en del af hotelkæden ESS Groups fornemme selskab. Strandhotellet har de seneste år været igennem en lang transformation for igen at få en markant position i hotelmarkedet. Marienlyst Strandhotel hentede i 2017 nye kræfter til i form af hoteldirektør Michael Lauritsen, der kom fra en stilling som regionsdirektør hos Comwell Hotels, som skulle være med til at vende det legendariske hotel til igen at blive danskernes foretrukne destination. Han og resten af holdet har de sidste par år kæmpet for at realisere denne målsætning og har blandt andet kunne præsentere en ny strandspa, et unikt konferencekoncept og ikke mindst stærke regnskabstal. Hotellet har desuden i det forgangne år høstet flere store anerkendte priser som blandt andet; ’Bedste internationale hotel’, ’Bedste mødekoncept’, ’Bedste lokaler’ og ’Årets Spa 2019’, som har understreget at kræfterne er brugt på de rigtige tiltag.

”Vi har været på en spændende rejse de sidste par år, og denne sammenslutning giver os muligheden for at sætte endnu mere fart på den udvikling, vi fortsat ønsker for hotellet. Vores fantastiske medarbejdere er grunden til, at denne drøm nu er blevet en realitet – den drivkraft og det stærke sammenhold der karakteriserer alle mine kolleger har banet vejen for, at vi nu er nået denne milepæl og blevet en del af det fornemme selskab, som ESS Group repræsenterer,” fortæller hoteldirektør Michael Lauritsen.

Ny arbejdsgiver, men samme udgangspunkt

Marienlyst Strandhotel bliver dermed fremover en del af en stor international kæde, der har høstet international anerkendelse og Michael Lauritsen og holdet bag Marienlyst Strandhotel får en ny arbejdsgiver i form af ESS Group. Men selvom arbejdsgiveren er ny, så er hotellet stadig det samme – og netop det lokale fundament er også fortsat hotellets stolthed. ”Vi har noget helt unikt her i Helsingør, som vi er meget stolte af, hvilket dette tiltag ligeledes manifesterer. Vi får fremover den mest innovative og kompetente arbejdsgiver og jeg er så stolt over det internationale niveau, som vi nu kan hæve os til. Jeg er ikke i tvivl om, at det kan gøre en masse godt for byen og jeg glæder mig bare til at komme i gang,” fortæller Michael Lauritsen.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG