KATEGORI: Partnernyheder

Marienlyst Strandhotel indgår samarbejde med to stærke profiler, der gør det muligt at tilbyde virksomhederne et helstøbt konferencekoncept

31. January 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Marienlyst Strandhotel stiller nu skarpt på vigtigheden af energi og overskud, når man skal holde til en lang konferencedag. De har derfor fået to stærke profiler med ombord, nemlig virksomheden Running26 og kost- og livsstilsvejleder Martin Kreutzer. De skal være med til at skræddersy et konferenceprogram, hvor de fysiske teambuildings aktiviteter og den gode velsmagende kost er i fokus.  Derved kan Marienlyst Strandhotel nu tilbyde virksomhederne et helstøbt konferencekoncept.

 

Den gode kost og fysiske aktiviteter er to essentielle faktorer for at kunne holde energien oppe til en lang konferencedag med mange informationer, høj koncentration og spirende kreativitet. Marienlyst Strandhotel har i den forbindelse indgået samarbejde med to erfarne spillere inden for livsstilsområdet; nemlig trænings- og eventvirksomheden Running26 og kost- og livstilsvejleder Martin Kreutzer. De skal sammen løfte konferenceudbuddet til et helt nyt niveau, hvor man som virksomhed kan få planlagt alle elementer til sin konference på et og samme sted.

Running26 har stor erfaring inden for afvikling af relations styrkende forløb, og Marienlyst Strandhotel har sammen med dem udviklet et bredt udvalg af teambuildings aktiviteter, hvor naturen, havet, stranden og spaen er inddraget. ”Vi har glædet os meget til at kunne præsentere vores konferencegæster for muligheden for at få skræddersyet et aktivt og energifyldt konferenceprogram i vores smukke omgivelser. Her er alt fra undervandsjagt til yoga under åben himmel og andre spændende aktiviteter, hvor den omkringliggende natur, havet og stranden naturligvis inddrages i programmet,” fortæller Charlotte Frederiksen, der er Salg og Marketingschef for Marienlyst Strandhotel.

På den gastronomiske bane har Marienlyst Strandhotel sammen med Martin Kreutzer udviklet et nyt koncept; SUNDKRÆS. Konceptet er bygget op omkring en lang mødedag, som kræver en god vedvarende energi og koncentration. ”I SUNDKRÆS er der fokus på råvarerne, der med sine forskellige egenskaber kan bidrage til en opkvikkende mæthed, velsmag og nydelse – og som kan hjælpe med at holde energiniveauet oppe, øge koncentrationen og skabe overskud på en lang konferencedag,” uddyber Charlotte Frederiksen.

Marienlyst Strandhotel har derved sat velsmag, overskud og energi på konferenceprogrammet og gør det muligt for virksomheder at få planlagt sin konference et og samme sted.

Læs mere om Marienlyst Strandhotel her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for yderlig information.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG