KATEGORI: Partnernyheder

Marienlyst Strandhotel løber med to store anerkendte priser

29. March 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Da Møde og Event Awarden i går aftes løb af stablen i Bella Center, var det Marienlyst Strandhotel, der kunne se sig som vinder af hele to af aftenens store priser – nemlig priserne for ’Bedste mødekoncept’ og ’Bedste lokaler’.

Marienlyst Strandhotel blev i går aftes kåret som vinder af bedste mødekoncept og lokaler, da årets store Møde og Event Award blev afholdt i Bella Center i København ved et stort show med Mads Christensen som konferencier. Showet blev afholdt i forbindelse med messen Nordic Meetings & Events Expo, der finder sted i disse dage – og der blev i løbet af aftenen uddelt otte priser, hvoraf Marienlyst Strandhotel kunne se sig som vinder af hele to flotte priser – nemlig priserne for ’Bedste mødekoncept’ og ’Bedste lokaler’. ”Vi er så glade og stolte – disse er uden tvivl de største priser, man kan modtage i vores branche. Vi er et selvstændigt hotel og ikke en del af en kæde med mange ressourcer, men formår stadig at være med blandt de helt store spillere. At vi tilmed går hen og vinder to priser, kan vi slet ikke få armene ned over og ser det som en helt fantastiske anerkendelse af vores arbejde,” fortæller en utrolig glad og rørt Charlotte Frederiksen, der er Produkt & Marketingschef på Marienlyst Strandhotel.

Marienlyst Strandhotels nyeste tiltag har netop været at skabe et helstøbt konferencekoncept, der har løftet hotellets konferenceudbud til et helt nyt niveau, hvor man som virksomhed kan få planlagt alle elementer til sin konference på ét og samme sted. Derudover har hotellet udvidet deres to store Kronborg-sale, så de nye rammer kan have plads til endnu flere gæster. ”Det er fantastisk at blive bekræftet i, at vi har lavet en rigtig satsning med vores nyeste tiltag og blive anerkendt for det – og at vi tilmed som det eneste hotel løb med to priser understreger virkelig, at vi skal fortsætte vores spændende rejse her på Marienlyst Strandhotel,” uddyber Charlotte Frederiksen.

Læs mere om Marienlyst Strandhotel her og book hos os Danske Konferencecentre.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG