KATEGORI: Partnernyheder

Marienlyst Strandhotel opruster med et endnu skarpere konferencekoncept

6. September 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Marienlyst Strandhotel har netop koblet endnu en stærk samarbejdspartner i form af CoastZone på deres konferencekoncept. De skal med deres store erfaring bidrage til at styrke hotellets konferenceudbud og gøre det endnu nemmere for den enkelte virksomhed at skabe en ideel og unik konferencedag for deres ansatte.  

På Marienlyst Strandhotel ønsker de at skabe et fuldkomment konferencekoncept for deres konferencegæster. Det skal Danmarks største og mest anerkendte teambuildingleverandør, CoastZone, der med sine mere end 15 års erfaring, være med til at bidrage til. Det legendariske strandhotel teamer nemlig nu op med CoastZone i et samarbejde, hvor det først og fremmest er trygheden og kunden, der er i fokus, men hvor det samtidig er muligt at skræddersy et skarpt konferencekoncept, der er målrettet modtageren, og som giver et fuldt og effektivt udbytte for både den enkelte og virksomheden. Konferenceaktiviteterne tager udgangspunkt i Marienlyst Strandhotels omgivelser i form af stranden, havet, skoven, byen og kulturen. Formålet er at tilbyde en helstøbt oplevelse, hvor den enkelte medarbejder og virksomheden får muligheden for at udvikles personligt og sammen og skabe det bedste udgangspunkt for en virksomhed i trivsel og fremdrift.

Teambuilding i øjenhøjde

CoastZone er teambuilding i øjenhøjde, og de ved, at det gode samarbejde handler om at gå den samme vej, løfte i flok og have et vedvarende fokus – det er de små skridt, der er afsættet for det store spring. CoastZone arbejder nemlig med et erfarent blik for den enkelte, teamet og virksomheden og for hvordan, der kan skabes succesoplevelser, der involverer og motiverer, forvandler og udvikler alle de ovenstående hver for sig og sammen. ”Vi sætter mennesker i bevægelse og skaber bevægelse i mennesker. Vores arbejde styrker samarbejdet og udviklingen i teams på alle niveauer. Vi glæder os til, sammen med Marienlyst Strandhotel, at sætte den enkelte kunde i fokus og skabe tryghed om ethvert arrangement, møde eller seminar på dette fantastiske hotel,” fortæller Thomas Liebe, der er partner i CoastZone.

Danmarks mest kompetente spiller

Det vil derfor fremover være muligt at møde CoastZone på Marienlyst Strandhotel, når man skal planlægge sin næste konference, hvor man som virksomhed kan få dem til at skræddersy det program, der passer bedst til den enkelte konference. På den måde er det nemmere for virksomheden at tilgå og kræver færre ressourcer, da man som virksomhed kan få alle ender til at mødes på ét og samme sted. ”Vi har nu fået Danmarks absolut stærkeste og mest kompetente spiller med på holdet, og det er vi ekstremt stolte over. Vi glæder os meget til at vores konferencegæster kommer til at nyde godt af CoastZones store erfaring og vores fantastiske rammer og omgivelser – både tæt på Marienlyst Strandhotel og i lokalområdet,” fortæller Charlotte Frederiksen, der er Produkt og Marketingschef på Marienlyst Strandhotel.

Læs mere om Marienlyst Strandhotel her.

Kontakt Danske Konferencecentre for sparring og rådgivning omkring dit næste møde.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG