KATEGORI: Partnernyheder

Marienlyst Strandhotel trækker hele fire nomineringer

3. February 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Nomineringerne til årets Meeting & Event Award er netop blevet offentliggjort. Prisuddelingen løber af stablen den 25. marts i Forum og Marienlyst Strandhotel trækker som det første hotel hele fire nomineringer.

Forum huser den 25. marts årets Meeting & Event Award, hvor branchefolk mødes og håber på en af de største anerkendelser af deres arbejde – nemlig en af de eftertragtede otte priser, der i løbet af aftenen bliver uddelt. Marienlyst Strandhotel er i år nomineret i halvdelen, hvilket betyder i hele fire af de otte kategorier: ”Best Venue – Food Concept”, ”Best Venue – Meeting Design”, ”Best Venue – Service” og ”Best Venue – Meeting Rooms”. MPI Scandinavia og Kursuslex står bag prisuddelingen og en fagjury har været med til at udvælge de nominerede.

Nomineringerne kommer ovenpå et særdeles travlt og spændende år, hvor Marienlyst Strandhotel har afholdt konferencer for over 500 virksomheder og budt over 100.000 mødegæster indenfor på hotellet. Dertil blev hotellet i efteråret en del af det anerkendte ESS Group, der blandt andet tæller Ystad Saltsjöbad og Falkenberg Strandbad. Hotellet kan nu tilmed glæde sig over nyheden om de fine nomineringer. ”Jeg har slet ikke ord for, hvor stolte vi er her på hotellet over at have fået fire fantastiske nomineringer – og tilmed som det første hotel nogensinde. Det er med stolthed, glæde og ydmyghed, at vi har modtaget den nyhed og ikke mindst med en stor tak til alle, der har hjulpet os til at blive nomineret, fortæller Charlotte Frederiksen, der er Marketingschef på Marienlyst Strandhotel. 

Afstemningen er i fuld gang og kører frem til den 15. marts, hvor man kan afgive sin stemme på hjemmesiden for Nordic Meetings & Events Expo. Vinderen bliver kåret den 25. marts i Forum. Danske Konferencecentre er igen med i år på messen den 25. og 26. marts – vi står på stand nr. 170 til venstre ved indgangen.

Læs mere om Marienlyst Strandhotel her og kontakt Danske Konferencecentre for booking af mødelokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG