KATEGORI: Partnernyheder

Marienlyst Strandhotel vinder fornem international pris

21. November 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Det legendariske strandhotel kan nu bryste sig af prisen som ’Bedste internationale hotel’ – en pris som de netop har fået med hjem fra England, hvor de var nomineret blandt 700 internationale hoteller. Prisen skal være med til at trække danskere og turister til det smukke Helsingør.

 

På Marienlyst Strandhotel fejrer de netop nu den store og anerkendte pris, som de har fået med hjem fra England. Prisen blev uddelt ved et prisuddelingsshow, hvor Marienlyst var nomineret blandt 700 internationale hoteller og løb med prisen for ’Bedste internationale hotel’. Det er det internationale site Best Loved Hotels, der står bag prisen og som i sidste uge havde samlet hotel-eliten til et stort anlagt uddelingsshow i Cirencester i England.

Det var salgs- og marketingschef på Marienlyst Strandhotel, Charlotte Frederiksen, der sammen med sin kollega Jeanett Parby var rejst til England for at modtage den fornemme pris. ”Vi er ekstremt stolte her på Marienlyst Strandhotel over denne pris. Det er en pris, der for os understreger, at vi har lavet en rigtig satsning med vores nye spa, ombygningen og det store fokus på gastronomi. Vi kan nu også være med blandt de store hoteller på den internationale scene, og det er jo et kæmpe skulderklap,” fortæller Charlotte Frederiksen

Marienlyst Strandhotel håber, at de med denne pris endnu en gang kan være med til at understrege Helsingørs berettigelse på danmarkskortet og få turisterne til at slå øjnene op for det danske strandhotel i vandkanten ved Kronborg. Læs mere om hotellets mødefaciliteter her. 

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG