KATEGORI: Partnernyheder

MBK introducerer afbestillingsforsikring

27. January 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Afbestillingsforsikring uden selvrisiko? Hos MBK i København har I mulighed for at tegne en forsikring, der hjælper jer, hvis I bliver nødsaget til at afbestille med kort varsel under visse betingelser.

Forsikringen dækker jeres udgifter til lokaleleje hos MBK og ekstern underviser.

Hvis I har udgifter til en underviser, som ikke er ansat hos jer, men er fra MBK eller anden ekstern virksomhed, kan forsikringen også dække disse udgifter – dog max. 72.500 kr. inkl. moms i alt.

I har ingen selvrisiko.

Forsikringen koster 6,07 % af jeres samlede udgift (dvs. max kr. 4.400,75 kr. ved en udgift på kr. 72.500) og gælder i tilfælde af:

– at underviseren bliver syg

– at intern firmapolitik hos jer ikke tillader det på grund af samfundskrise (f.eks. pandemi)

– at folketinget vedtager love, der ikke tillader det på grund af samfundskrise (f.eks. pandemi)

Ovenstående er et hurtigt billede af, hvad forsikringen dækker.

OBS! Vær opmærksom på at Afbestillingsforsikringen skal tilkøbes senest 30 dage før afholdelse af arrangementet – eller samtidig med bestillingen af arrangementet, hvis dette bookes mindre end 30 dage før afholdelsen af arrangementet.

Læs mere om forsikringen her: https://mbkkursuslokaler.dk/afbestillingsforsikring/

Om MBK:

Hos MBK får du lyse, sjove, skæve, smukke og venlige kursuslokaler er beliggende i centrum af København kun 500 meter fra Nørreport Station (lige ved Rundetårn).

Du skal gøre dig klar til at blive mødt af et kursuscenter, der er noget helt for sig. Her hos MBK har de skruet fuldt op for de kreative løsninger, masser af kunst og sjove indretninger. Gå på opdagelse i de mange kunstværker i pauserne og nyd, at ingen lokaler (ej heller toiletter) er indrettet ens.

Læs mere om MBK på deres profil her eller kontakt os for mødesteder med afbestillingsforsikring og kreative mødelokaler her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG