KATEGORI: Partnernyheder

Me & Alice har alt under én og samme hat

9. August 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Til Netværks – & Inspirationsdagen den 29. august kan du opleve event-bureauet Me & Alice, der specialiserer sig i at skræddersy workshops, møder og seminarer. De står både for planlægning, koordinering og eksekvering af et fagligt event og gør alt for at opfylde kreative ønsker og store drømme.

Me & Alice stræber efter at skabe og iscenesætte faglige events, som forankrer sig i den enkelte deltagers hukommelse. De tager afsæt i 3 byggeklodser og den første er fysiske rammer. Bureauet ligger vægt på et inspirerende sted som får deltagerne til at slå autopiloten fra og forholde sig til nuet. Den anden vigtige faktor er værtskab og afvikling. Her tager Me & Alice sig af alt det, der sker i kulisserne, således at alle kan fokusere og være fuldt ud til stede til eventet. De kan endda fungere som stik-i-rend-drenge på selve dagen. Den sidste byggesten er mad og energi. Me & Alice assisterer med at udvælge restauratører, catere og kogemænd samt finde frem til kreative indslag eller underholdning. Alt dette vil de fortælle meget mere om til deres workshop på Netværks- & Inspirationsdagen.

Mads Ostenfeldt Hovgaard er stifter af Me & Alice. Værtsrollen er en grundpille i Mads´natur, og han har en evne til at skabe energi og ånd i et rum.

Mødefacilitering handler ikke kun om tid og sted. Det handler om detaljerne, sammensætningen og relationerne. Det handler om hele tiden at tænke 2 skridt frem og samtidig være tilstede i nuet”.

Me & Alice glæder sig til at møde jer alle den 29. august på The Plant – tilmeld dig her og se programmet her.

Du kan læse mere om Me & Alice og se et udpluk af deres afholdte events på deres hjemmeside.

Du er velkommen til at kontakte os hos Danske Konferencecentre for yderligere spørgsmål.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG