KATEGORI: Partnernyheder

Michelin-stjerne til Alsik Hotel & Spa i Sønderborg

14. September 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Restaurant ”Syttende” på Alsik Hotel fik mandag aften den første sønderjyske Michelin-stjerne nogensinde.

Mandag aften blev årets Michelin-stjerner blev uddelt ved et show i Norge, og her fik Syttende sin første Michelin-stjerne. I 2019 åbnede chefkok Jesper Koch Restaurant Syttende på Alsik i Sønderborg, hvor han også bor med sin familie.

Jesper Koch har tidligere vundet titlen “Årets Kok” for professionelle kokke i 1999 og 2000. Han er også forfatter til flere kogebøger og dommer i tv-programmet “Masterchef”.

Syttende blev kåret som årets nye restaurant 2020 og Jesper Koch årets kokkeprofil af restaurantguiden White Guide. Syttende var desuden med i opløbet til titlen årets restaurant.

Et besøg på Syttende omfatter en menu med 17 serveringer. Også vinkortet er særdeles omfattende med flere end 1.200 udvalgte vine. Restauranten har blot syv borde samt det private spiserum Chambre.

Om Alsik Hotel & Spa

Alsik er det største hotel i det dansk-tyske grænseområde og det nye vartegn for Sønderborg. Det ligger i den tidligere industrihavn, direkte ud til Alssund og nær Flensborg Fjord. Den 70 meter høje bygning på 24.800 kvadratmeter med 19 etager og en udsigtsplatform 64 meter over havet sætter helt nye standarder for regionen.

Det 1.500 kvadratmeter store eventområde omfatter ni konference- og mødelokaler og et eksklusivt boardroom. Alle rum er udstyret med top-moderne IT og underholdningsteknologi. 

Du kan nemt kombinere dit arrangement med spisning på Restaurant Syttende.

Læs mere om Alsik Hotel & Spa her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af arrangementer.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG