KATEGORI: Partnernyheder

Middelfart og Fredericia vinder værtskab for Planner Days

27. October 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Det betaler sig at samarbejde. MeetingLillebælt, Fredericia Kommune og Middelfart Kommune har netop vundet værtskabet for PlannerDays 2018, sammen med en række af områdets stærkeste partnere i mødebranchen.

 

Planner Days er en årlig tilbagevendende 2-dages konference for landets bedste mødeplanlæggere og -rådgivere med arrangementer i Jylland og på Fyn.

– Det er vigtigt for os, at værtsbyen afspejler maksimal lokal support og giver en klar demonstration af hvilken værdi, byen kunne tilføre Planner Days-konferencen. Og det må man sige at Lillebælt-ansøgningen levede op til. Vi glæder os meget til at prøve områdets mødefaciliteter og alternative venues af og vise landets mødeplanlæggere, hvordan man kan bruge destinationen i mødesammenhæng, fortæller Marlene H. Sylvester-Hvid fra Danske Konferencecentre, der sidder med i styregruppen bag Planner Days.

D. 29.-30. maj næste år får hele Lillebælt altså mulighed for at vise området frem som mødedestination, når landets allerdygtigste mødeplanlæggere deltager på Planner Days. Konferencen giver områdets aktører en unik mulighed for at demonstrere, hvorfor landets bedste og mest købestærke mødebookere skal placere fremtidige møder, konferencer, kurser osv. i netop deres område.

– Vi er rigtig glade for at få muligheden for at vise mødebookerne, at vi har en storbys kapacitet her midt i landet, siger møde og eventchef for MeetingLillebælt Kitt Schou Morgen. – Vi oplever, at det giver god mening at samles her, hvor der er lige langt til og fra både Ålborg og København. Og hvor kunden får rigtig meget for pengene på de topprofessionelle mødesteder, som alle ligger inden for en meget kort afstand både i kilometer og tid, fortsætter Kitt Schou Morgen. Værtskabet for Planner Days er dermed et aktivt fremstød i at tiltrække flere erhvervsturister til området.

Mødefaciliteterne under lup

Planner Days har fokus på deltagernes professionelle udvikling og til foråret 2018 byder Middelfart og Fredericia ind til undervisning, workshops, foredrag, fest og chancen for at vise områdets unikke mødekvaliteter frem til et købestærkt publikum. Noget som byens mødevenues ser frem til.

– Vi er selvfølgelig en del af Planner Days partnerne, fordi vi gerne vil give deltagerne en masse ny inspiration til afholdelse af værdifulde møder, med hjem – sammen med en masse gode relationer og networking med kolleger. Og så håber vi selvfølgelig på, at vi må byde dem og deres mødedeltager velkommen igen her til området, siger Helle Kristine Gleerup, Konference- og Meetovationchef fra TRINITY Hotel og Konference Center, der er én af partnere på ansøgningen om at blive vært for Planner Days 2018.

Fakta om Planner Days

  • 100-150 mødeplanlæggere og -rådgivere deltager på Planner Days hvert år.
  • Det er tredje gang Planner Days skal afholdes. Silkeborg var vært i 2016 og Vejle i 2017.
  • Planner Days er en intens, udviklende og inspirerende konference af høj kvalitet målt på deltagertilfredshed. Deltagernes overordnede tilfredshedsvurdering af Planner Days var i 2017 4,5 på en 5-trinsskala.
  • Planner Days arrangeres hvert år som et samarbejde mellem N:O:W, Danske Konferencecentre og OrgaNicer, ligesom partnerne på Planner Days og den enkelte værtsby bidrager aktivt med både planlægningen, eksekvering og evaluering af arrangementet for at sikre højest mulig kvalitet og ROI for alle deltagere.

Arrangørgruppen fra Lillebælt består af:

Læs mere om og tilmeld dig PlannerDays 2018 her

For yderligere information

Marlene H. Sylvester-Hvid fra Danske Konferencecentre

marlene@dkbs.dk – 26771832
www.plannerdays.dk

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG