KATEGORI: Partnernyheder

Mindre messer bliver mere populære i HUSET

2. August 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Ved HUSET Middelfarts konferenceafdeling henvender et stigende antal kunder sig med forespørgsler på mindre messefaciliteter. Derfor udbygges det nuværende konferenceområde med et nyt, stort lokale med højt til loftet og et nyt loungeområde. HUSET Middelfart forberedes i øvrigt på det øgede antal gæster og etablerer derfor ligeledes seks nye toiletter og plads til 80 ekstra gæster i restauranten. Det nye messeområde er samlet set 600 kvm.

Der var engang, hvor messerne i Danmark havde vokseværk. I dag oplever HUSET Middelfart af flere og flere virksomheder ønsker at afholde mindre og mere fokuserede messer og udstillinger.

“Tidligere fik vi henvendelser fra foreninger og virksomheder, som ønskede at stable store messer på benene. I dag er mange af disse brudt ned i langt mindre og mere specialiserede messer af to-tre dages varighed” fortæller kundechef ved HUSET Middelfart, Trine Duus.

Hun ved ikke præcist, hvad der er skyld i den ændrede efterspørgsel, men har alligevel en idé:

“Folk har mere travlt end nogensinde, og derfor tror jeg, der er behov for de små og koncentrerede messer med masser af værdi. Værdien består bl.a. i, at man kan se og røre ved produkterne og tale direkte med menneskene bag i modsætning til, når man googler sig til oplysninger, som man efterhånden er vant til” uddyber hun.

Flere mindre rum

HUSET Middelfart oplever desuden, at messekunderne ofte booker flere rum i stedet for et stort.

“I foråret havde vi besøg af Legekæden, som havde inviteret deres mange forskellige leverandører til at komme og vise næste års sortiment frem for indkøberne. De valgte bl.a. at leje en masse mindre lokaler, så de enkelte leverandører ikke kunne kigge hinanden over skuldrene,” siger Trine Duus.

“Arrangementet fungerede super, super fint – men det gør det nu altid. Vi lånte hele huset. Det vil sige, at vi havde overnattende gæster, vi havde vores konferencelokale, og så havde vi alle de mindre lokaler rundt omkring, hvor messen blev afholdt ved leverandørerne,” fortæller produktchef for Legekæden, Lone Broberg, der allerede har booket næste års messe.

Tæt på det hele

De mange landsdækkende kædebutikker har ligeledes medført en øget efterspørgsel på centralt beliggende lokaler, der egner sig til workshops og produktfremvisninger.

“Vi har tidligere holdt vores Leverandørdag andre steder, men har haft brug for at finde et sted med bedre plads til det antal leverandører, vi har med. Her har vi fået nogle rigtig gode lokaler, som ligger tæt sammen, så det er nemt for vores butikker at komme rundt og besøge de forskellige leverandører,” siger direktør for Panasonic Center, Jens Krogh.

Efter sommerferien tages det nye messeområde i brug, som bl.a. Panasonic Center vil få glæde af næste år, når deres Leverandørdag skal afvikles.

De nye messelokaler ligger i forlængelse af hinanden, og både rumopbygning og indretning kan stort set tilpasses arrangørens ønsker og behov.

“Vi glæder os meget til at kunne byde velkommen i de nye faciliteter og se dem blive brugt til formålet,” siger en forventningsfuld Trine Duus.

Du kan læse mere om HUSET Middelfart lige her, og du kan selvfølgelig kontakte os, hvis du vil have yderligere oplysninger eller booke din næste messe eller konference.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG