KATEGORI: Partnernyheder

Mød de nye Trygheds- Severinere!

31. August 2020
Ditte Rønne Jakobsen

På Severin vil du fremover møde 3 nye Trygheds- Severinere, som vil guide dine mødedeltagere sikkert gennem dagen og sørge for at Sundhedsstyrelsens retningslinjer bliver overholdt.

Tryghed og sikkerhed for dig og dine mødegæster er meget vigtigt på Severin Kursuscenter. Derfor vil du fremover møde de nyansatte Trygheds- Severinere Karen, Monica og Josefine i restaurantområdet, hvor de guider dine deltagere til deres pladser, sørger for at der bliver sprittet af og holdt afstand – så vi alle kan være trygge og sikre, og så I kan nyde jeres mad i trygge omgivelser.

Du vil opleve at måltiderne ser lidt anderledes ud i denne tid med flere portionsanretninger, og hvor kokkene serverer de varme retter for jer til morgenmad og frokost. Dette er et af mange tiltag, Severin har sat i værk for at leve op til de sikkerhedsmæssige og afstandsmæssige krav, som følger med COVID 19.

De nye Trygheds-Severinere er dine værter alle ugens dage med møder og konferencer, og de fortæller dig også gerne om alle forholdsregler omkring COVID 19.

Læs mere om Severins mødefaciliteter her. Kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af jeres arrangement – vi rådgiver dig fra om COVID 19 til teambuilding eller mødeopstilling.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG