KATEGORI: Branchenyheder

Mødeindustriens Dag – Møder i en tid med Corona

11. January 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Deltag i Mødeindustriens Dag 2021 og få tips, tricks og viden, så dine møder og events giver større værdi. I kølvandet på Coronapandemien er det vigtigere end nogensinde før, at dine møder og events giver genlyd hos dine deltagere.

Lær om online-platforme, hybrid-møder og lokaleindretning – og få værktøjer, du kan bruge med det samme. Kom tæt på den nyeste forskning fra UCL og rund det hele af med at få sat events ind i en strategisk sammenhæng. Det bindes sammen af oplæg og diskussioner – og du kan få svar på dine egne spørgsmål i paneldebatten.

Mødeindustriens Dag den 21. januar 2021 bliver ikke et almindeligt webinar – det er online-konference, hvor du som deltager får mulighed for at påvirke indholdet. Deltag i debatten og få direkte svar på dine spørgsmål – oplægsholderne og panelet er klar til at tage imod dine udfordringer! Du kan også netværke med dine branchekolleger og få sparring og ny viden fra andre, der har de samme opgaver som dig selv.

Danske Konferencecentre afholder ikke webinaret, det er derimod et samarbejde mellem MPI Scandinavia og UCL, som vi bakker op om. Danske Konferencecentres mødested Frederik VI´s Hotel deltager i webinaret. Thomas Danielsen, direktør på Frederik VI´s Hotel, er en af oplægsholderne og med i paneldebatten, hvor hoveddilemmaet er: Hvordan ser møder og events ud om 5 år?

Gratis tilmelding og hele programmet findes på moedeindustriensdag.dk

Har du booket dine arrangementer for sommer og efterår 2021? Vi sidder klar nu til at tage imod jeres henvendelser og spørgsmål om mødebooking lige her. Kontakt os på tlf. 45 82 09 99, eller mail dkbs@dkbs.dk.

MPI´s online måling af møder lige nu:

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG