KATEGORI: Partnernyheder

Mødeoplevelser, der har noget på hjertet 🧡💜💚💙❤️

29. August 2023
Ditte Rønne Jakobsen

I DGI Huset Vejle kan du som mødeleder nu gøre brug af de fineste samtalekort i alle regnbuens farver. Kortene kan som så mange andre samtalekort starte en dialog. Men de er også mere end det.

Samtalekortene er designet af Siv Christensen. Siv er i et ressourceforløb under Vejle Kommune, og har i øjeblikket skrivebord hos reklamebureauet CrossMind, hvor hun arbejder på en vigtig dagsorden med sin diversitets- og inklusionskampagne, “Anti tabu”.

Siv ønsker, at vi skal gøre op med tabuer og den larmende tavshed, der ofte skaber distance mellem mennesker, fordi vi er bange for at spørge.

Hun ønsker ganske enkelt, at vi minder os selv om, at man ikke kan spørge forkert, hvis bare man spørger med hjertet.

De interessante samtalekort berører emner som diversitet, minoriteter, synlige såvel som usynlige handicaps, ensomhed, seksualitet og tro. Hvert eneste kort indeholder et spørgsmål, som omhandler det at være menneske – så alle kan være med. Dine mødegæster kan ikke svare forkert, da der ikke er en facitliste. Spørgsmålene giver hjernen ny energi og anledning til en spændende dialog.

Samtalekortene hænger synligt fremme i mødelokalerne. Brug dem til en aktiv pause eller som en icebreaker i mødet mellem mennesker.

Vi er i DGI Huset Vejle meget begejstrede for projektet ‘Anti tabu.’ Vi er alle mennesker med forskellige livshistorier. Det er vi også, når vi er på arbejde. Vi støtter op om det projekt, Siv har skabt i samarbejde med CrossMind, da det bygger på et fælles værdisæt. Vi skal lære at spørge med hjertet. Det betyder noget, og det gør vores hverdag, vores arbejdsplads – ja, verden – til et bedre sted.”

– Rikke Vindbjerg, Event Manager.

En lille ny detalje til mødeoplevelsen – med en stor dagsorden.

Læs mere om DGI Huset Vejle her og kontakt vores Venue eksperter for booking af mødelokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG