KATEGORI: Partnernyheder

Møder & konferencer med fantastisk udsigt

18. August 2023
Ditte Rønne Jakobsen

… udsigt til gode smagsoplevelser, udsigt til nyt udstyr, udsigt til historiske rammer, udsigt til oplevelser på vandet og ikke mindst udsigt til Københavns havn.

Er du på udkig efter et sted til dit kommende arrangement, hvor solen kaster sine stråler gennem glasstuer og ind i Københavns indre havn? Leder du efter en fornem executive lounge-stemning, der udspiller sig under hvælvingerne i en gammel korntørringsovn? Eller måske trækker Amalienborg’s kongelige pragt og udsigten til Marmorkirken på 6. sal? Admiral Hotel har skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dit næste møde eller konference.

Uanset om du repræsenterer en lille gruppe på to personer eller en større forsamling på op til 300, vil Admiral Hotel skabe den ideelle ramme til netop din begivenhed. Hotellets erfarne eksperthold besidder årtiers erfaring inden for tilpasning og planlægning af events, så her er du i helt trygge hænder.

Med en placering i stueetagen får du et imponerende lysindfald og udsigt over det pulserende havneliv, samt adgang til Admiral Kaj. På 6. sal kan du opleve et mødelokale, der ikke blot imponerer med sin udsigt til Amalienborg og Marmorkirken, men også med lyse og luksuriøst renoverede omgivelser. Her er lokalemulighederne mange.

Når du afholder dit møde hos Admiral, kan du også glæde dig til lækre smagsoplevelser leveret direkte til dig fra SALT-køkkenet. Inviter dine mødegæster på en kulinarisk oplevelse, når I har brug for en frokostpause eller noget til at holde gang i de kreative idéer. Admiral Hotel sørger for, at du har alt, hvad du behøver – snacks, kaffe, te, frugt eller andre hjemmelavede lækkerier. Chefkonditor Sandra Berg står også klar til at forkæle selskabet med hendes delikate søde kreationer.

Når du vælger at afholde dit møde eller event hos Admiral, åbner hotellets enestående atmosfære dørene for refleksion og kreativitet. Det gamle pakhus, der stammer fra 1700-tallet, har været kulisse til flere vigtige historiske begivenheder gennem årene. De imponerende murstenshvælvinger i den gamle korntørringsovn samt de rå træbjælker, der går gennem huset, skaber helt unikke rammer for dit næste møde. Unikt er også hotellets tilbud af udendørsaktiviteter. Prøv f.eks. en tur i den luksuriøse elbåd gennem Københavns kanaler, eller oplev en sightseeingtur gennem byen med privat chauffør i hotellets buggy.

Admiral Hotel byder på en hyggelig atmosfære og en unik stemning, som er svær at matche andre steder. Hvis du ønsker at forlænge oplevelsen med en overnatning, tilbydes nyrenoverede værelser i stilrent skandinavisk design.

Du kan se oversigten over alle lokaler her. Du kan læse mere og se billeder fra Copenhagen Admiral Hotel på deres profil her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG