KATEGORI: Partnernyheder

Møder på havnens bedste rooftop

19. March 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Dansk Arkitektur Center tilbyder møder med både indsigt og udsigt. De fire moderne møderum ligger flot placeret på toppen af BLOX med en unik udsigt over havnen. Book drivhuse på tagterrasserne til anderlededes møder, breakouts, businessfrokoster eller blot en stemningsfuld afslutning på jeres mødedag.

DAC har taget hul på et spændende år.

UNESCO har udpeget København til World Capital of Architecture 2023

Arkitekturhovedstad 2023. Det er titlen som København i år kan bryste sig af. Hovedstaden er udnævnt til hele verdens Arkitekturhovedstad. Som hovedpartner på programmet er Dansk Arkitektur Center det naturlige epicenter for et væld af aktiviteter og udstillinger, som du ikke vil gå glip af.

Det betyder også, at arkitekturen og branchen omkring det byggede miljø, får en fremtrædende bevågenhed både i 2023 og de kommende år. Dansk Arkitektur Center står klar til at hjælpe jer både i forhold til de konkrete aktiviteter, der finder sted, men også i forhold at afdække, hvorvidt I påtænker at udnytte dette fokus i forhold til jeres kunder eller medarbejdere. Hvis det er tilfældet, vil de nemlig gerne byde ind som venue. Se mere her

Se billeder fra DAC i BLOX og læs mere om deres mødefaciliteter her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG