KATEGORI: Partnernyheder

Moderne konferencer i historiske rammer

4. September 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Forestil dig et konferencested i rolige og smukke omgivelser med havudsigt og historiske rammer. Forestil dig så, at du kan nå stedet med bybus fra København. På Dragør Badehotel er I tæt på hovedstaden, men langt fra stress og jag.

 

I idylliske Dragør få kilometer uden for København ligger det historiske og nænsomt renoverede Dragør Badehotel – ganske som det har gjort siden 1907. De charmerende lokaler med udsigt til både Øresundsbroen og Dragør Fort er ideelle til både konferencer, seminarer og møder.

Hvis I vil have både idyl, atmosfære og smukke omgivelser til jeres næste konference eller møde, så er Dragør Badehotel absolut en overvejelse værd.

Lyse lokaler og udsigt til Øresund

Det gamle badehotel er blevet smukt restaureret uden at miste sin oprindelige charme fra opførelsen i 1907. Her er I kun 5 minutters gang fra den gamle by og 200 meter fra stranden. Fra hotellet er der udsigt til vandet, Øresundbroen, Dragør Fort og lystbådehavnen, og i hotellets egen have eller på plænen ned mod vandet er der masser af mulighed for aktiviteter.

Dragør Badehotel har lokaler og faciliteter til alt fra små møder til konferencer med op til 80 deltagere i den store lyse sal. Der er flere mindre møderum, og rundt om hotellet er der hyggelige terrasser, hvor I både kan arbejde og nyde udsigten.

Når konferencen, møderne og dagens arbejde er overstået, er der mulighed for at gå til ro i et af de 33 atmosfærefyldte værelser.

Du kan læse mere om Dragør Badehotel her, og du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere og for at booke din konference eller dit møde.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG