KATEGORI: Partnernyheder

Møderne på Schæffergården går online – men det skal give mening

21. September 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Schæffergården tilbyder nu onlinemøder i alle størrelser og løsninger i topprofessionel kvalitet i samarbejde med Teletech.

Schæffergårdens Direktør, Peter Feddersen udtaler:

”Behovet for det fysiske møde vil altid være der. Dynamikken og samværet med gode kollegaer til en kursusdag må vi aldrig glemme værdien af. Den inspirerende foredragsholder, der med sit nærvær inspirerer til udvikling og forandring – noget der skaber værdi for os alle. Dog har vi i disse tider også lært noget om at afholde møder online på alverdens platforme. Vi er blevet klogere på de muligheder der er for at mødes digitalt – og vi har alle fundet ud af, hvornår det giver mening at afholde et møde online – og hvornår det absolut ikke giver mening.

På Schæffergården vil vi gerne fange de møder, hvor det giver mening at mødes online. Vi vil rådgive og finde de løsninger, der passer præcis til det behov der måtte være – alt fra det lille møde på Zoom, en produktlancering med tusind deltagere online eller hybridmødet med hele afdelingen fra f.eks. Norge online – mens hele den danske afdeling sidder fysisk på Schæffergården. Kun fantasien sætter grænser. Det er rigtig spændende, i en tid hvor alt virker svært, at udvikle et nyt ben på vores forretning – stadig med den gode Schæffergården ”ånd” i rammerne, servicen og den gode mad – men nu med stærke online kompetencer også. Vi har allieret os med de bedste på området, for at sikre den rigtige rådgivning til vores gæster og det perfekte output på mødet. Vi sikrer også gerne at deltagerne ude i verden (eller bare i Jylland) er trygge inden mødet starter.

Schæffergården er eksperter i det fysiske møde – Teletech er eksperter på det digitale møde – det er en kombination vi tror på”.

Læs mere om mødefaciliteterne på Schæffergården her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af mødelokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG