KATEGORI: Partnernyheder

Mød stresscoach og SoMe ekspert på eventmesse

24. September 2019
Ditte Rønne Jakobsen

I starten af november lægger TAP1 hus til Event Expo, som henvender sig til alle, der planlægger, afvikler, afholder og indkøber store som små events. Her kan du blandt andet møde “The Marketing Guy” som vil holde oplæg om succes på de sociale medier.

“Eventbranchen er i rivende udvikling, og derfor har vi nu skabt en messe, der både skal præsentere de klassiske dyder, men i endnu højere grad se på nye muligheder. Målet for ethvert event er at skabe en begivenhed, der giver genlyd, og her er fest, lokation og god mad ikke længere nok. Der skal skabes oplevelser. Det handler kort sagt om at sikre, at ens event lever op til forventningerne hos både arrangøren og deltagerne,” siger Kim Odderskjær Hansen.

Event Expo kan i de to messedage byde på masser af viden og inspiration. Du vil bl.a. møde ’The Marketing Guy’, som vil holde foredrag om ’hvordan man kan forbedre virksomhedens potentiale på de sociale medier’. Man kan også opleve stresseksperten og forfatter Rikke Maj Thauer, der er kendt for sin praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering. På Event Expo holder Rikke oplæg om, hvordan man som virksomhed gør folk interesseret i det, man står for. Hun vil gennemgå, hvad hun selv gør for at tiltrække deltagere til sine events, ligesom hun også vil give en smagsprøve på gratis foredraget: Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre.

Danske Konferencecentre er samarbejdspartnere med Event Expo og er eksklusivt tilstede på messen sammen med nogle udvalgte af vores partnere, som de eneste venues i Danmark.

Der er gratis adgang til Event Expo, der afholdes i TAP1 på Amager i København 5. og 6. november 2019.

Læs mere og tilmeld dig her: www.eventexpo.dk

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG