KATEGORI: Partnernyheder

Mød Sweet Sneak Studio og Folkets Madhus til årets Netværks- & Inspirationsdag

12. July 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Når mennesker mødes, og sød musik opstår, er der som oftest noget spiseligt involveret. Derfor spiller mad også en vigtig rolle på vores Netværks- & Inspirationsdag den 29. august. Vi får besøg af det nytænkende Sweet Sneak Studio, der forbinder kreativitet og mad. Samtidig er vi også inviteret indenfor i Folkets Madhus få meter fra The Plant.

 

Sweet Sneak Studio

Vi har inviteret Sweet Sneak Studio til vores Netværks- & Inspirationsdag for at vise en anderledes og nytænkende måde, at præsentere mad på. Sweet Sneak Studio er et ”creative food studio” og opstod, da de 5 piger Antje, Brini, Katrin, Martje og Theresa fra Tyskland og Østrig, mødtes på Copenhagen Business school som studerende i 2015 og opdagede deres fælles interesse for at koordinere events og udvikle madkoncepter. De startede med at lave mindre projekter for familie og venner, og poste de æstetiske og smukke madanretninger på de sociale medier. Der gik ikke lang tid før, at de blev kontaktede af firmaer, som ønskede at krydre deres møder og events med en smuk madoplevelse. I dag er Sweet Sneak Studio kendt for at fortælle en historie gennem deres madanretninger, og de designer specielt hver madkoncept til den specifikke kunde eller det givne event.

Bliv inspireret af deres Instagram og hjemmeside.

Folkets Madhus

Folkets Madhus kæmper for at få den sunde fornuft tilbage i køkkenet. Den, der sikrer, at man genbruger rester til næste måltid. Den, der ikke spiser importerede varer, når man har lokale danske i sæson. Den, der spiser mindre, men bedre kød.

Folkets Madhus har høje ambitioner, men realitetssans nok til at vide at fornuft, adfærd og markedet er tre sider af samme sag, som tager tid at ændre. De forsøger at gå foran med eksemplets magt ved at lave slagterprodukter, som er fri for tilsætningsstoffer til en pris, de fleste har råd til at købe. Ved at afholde fællesspisninger, så folk kan mærke, at samvær og nydelse er en stor del af det at spise. Som virksomhed kan du arbejde sammen med Folkets Madhus på flere måder og der er næsten ikke det, der ikke kan lade sig gøre. De afholder forskellige typer af teambuilding, hvor mad og råvarer er afsættet for en dag, hvor velkendte roller og samarbejdskonstellationer bliver skubbet sammen og flyttet rundt på nye måder.

Læs mere om Folkets Madhus her.

Tilmeld dig årets Netværks- & Inspirationsdagen 2018 for mødeplanlæggere her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG