KATEGORI: Partnernyheder

Møde med havudsigt på Konference & Hotel Klinten

5. April 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Få frisk havluft og naturskønne omgivelser på Konference & Hotel Klinten. Her er der havudsigt fra nogle af mødelokalerne, og det sidste nye er muligheden for at sidde ude i det udendørs grupperum.

 

Konference & Hotel Klinten er placeret på Stevns et stenkast fra Østersøen. Konferencecenteret ligger så tæt ved vandet, at man kan sidde i vandkanten, blot man har fem minutters pause. Der er direkte adgang til Rødvigs bedste badestrand og havnen, som er en af Sjællands sidste aktive fiskerihavne med et fantastisk miljø. Der er havudsigt fra 24 ud af hotellets 58 værelser og gæsterne på hotellet kan bruge naturen på mange forskellige måder. Det er blandt andet populært at benytte badestranden eller nyde den friske havluft og iagttage sejlbådene.

Konference & Hotel Klinten tilbyder yoga og meditation med havudsigt, hvor I kan lave en meditativ/mindfulness tilgang til de temaer, der arbejdes med på konferencen/mødet. En anden anderledes mulighed er sanseoplevelsen duft workshop, som giver ny energi og sjovt socialt samvær. Når sulten melder sig er hotellets restaurant naturligvis også placeret, så der er storslået udsigt over Østersøen. Det gastronomiske udgangspunkt er, at råvarerne er fra sæsonen og at kvaliteten er i top. Har I brug for maden er lidt anderledes og passer ind i dagens forløb, så er de klar til at hjælpe.

Klinten har 7 plenumlokaler, hver med god plads til 15-135 personer. Hertil 5 gode grupperum og mødelokaler med plads til 2-12 personer samt loungeområder med pejs i forbindelse med lokalerne.

Lad dig og dine kollegaer gå sommeren i møde på Konference & Hotel Klinten, læs mere.

Du er som altid velkommen til at kontakte os hos Danske Konferencecentre for mere info om konference -og mødesteder.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG