KATEGORI: Partnernyheder

Moltkes Palæ er ny partner hos Danske Konferencecentre

18. July 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Virksomhedsevents i luksuriøse rammer? Moltkes Palæ er en skjult perle placeret i hjertet af København. Her kan du invitere dine medarbejdere og kollegaer til ren forkælelse i det storslåede og elegante palæ med 300 års historie bag sig. 

Lad Moltkes Palæ danne rammerne om jeres næste firmafest, middag, møde eller konference. Med 300 års historie bag sig er palæet et venue, der uden tvivl vil imponere dine mødedeltagere. Palæet blev opført i 1702 og senere udvidet i både 1878 og 1932. Det er blevet omhyggeligt restaureret med respekt for palæets ikoniske detaljer.

Evenues har siden 2021 forpagtet Moltkes Palæ og fortsætter stolt den 300-årige tradition med ambitionen om at løfte selskaber til et endnu højere niveau i udtryk, gastronomi og eksekvering. Interiøret er udviklet i samarbejde med Danielsen Spaceplanning, hvilket sikrer en harmonisk kombination af klassisk elegance og moderne design. Køkkenets mål er, at gæsterne oplever maden som retter, der kunne være serveret på en højgastronomisk restaurant – blot til mange.

Moltkes Palæ har plads til både små og store arrangementer. Palæets største lokale, Store Festsal, er velegnet til konferencer, udstillinger, generalforsamlinger og middage. Gyldne Sal er et helt unikt lokale med farverige vægmalerier af Bjørn Nørgaard. Lokalet er ideelt til mellemstore events som kurser, firmafester og julefrokoster.

Venezia Salon, med sin italienske aura, er perfekt som velkomst-eller loungeområde, mens Grønne Salon emmer af historie og elegance, som er ideelt til eksklusive selskaber. Christian X’s to sammenhængende saloner tilbyder en mere intim atmosfære til private møder eller bestyrelsesmiddage.

Efter jeres møde eller konference kan I besøge palæets nye cocktailbar Artemisia og opleve “fine drinking” med inspiration fra Det Nye Nordiske Køkken, der sikrer en udsøgt smagsoplevelse.

Læs mere og se flere billeder her! Du kan allerede indhente et gratis tilbud her

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG