KATEGORI: Partnernyheder

Montra Hotel Sabro Kro er ny partner hos Danske Konferencecentre

22. January 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Mangler I et møde- og konferencecenter i Østjylland med sjæl og varme? Så er Montra Hotel Sabro Kro ideel til jeres næste arrangement. De er for 5. år i træk blevet kåret af Tripadvisor som et af Danmarks bedste hoteller og det bedste sted i Aarhus til afholdelse af konferencer.

Montra Hotel Sabro Kro er placeret som et knudepunkt lidt udenfor Aarhus med landevejen næsten lige foran hoveddøren og blot 5 km fra E45. Her finder I hjemlig hygge, finurlige kunstværker og et professionelt team, der står klar til at tage imod jer. De gennemgår alle detaljer med jer fra gang til gang og har fokus på, hvor vigtigt det er med dialog og netværk. Derfor er hotellets store fællesområder beliggende lige op af konferencelokalerne, så der er rig mulighed for refleksion og hyggesnak.

Konferencecenteret har 15 fleksible mødelokaler og konferencelokaler med plads til 400 personer. På hotellet er der 69 flotte enkeltværelser og 7 dobbeltværelser. Har I lyst til at røre jer, kan I både benytte bordfodbold og bordtennis på hotellet eller afprøve sjove teambuilding aktiviteter. Hotellet tilbyder kokkeskole og samarbejder derudover med Fieldmore og Tikiøb Event.

Læs mere om mødefaciliteterne på Montra Hotel Sabro Kro her. Du er som altid velkommen til at kontakte os hos Danske Konferencecentre for mere information.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG