KATEGORI: Branchenyheder

Morgenmøde om Diversity & Inclusion

7. March 2022
Ditte Rønne Jakobsen

MPI Scandinavia byder medlemmer, partnere og gæster til Rungstedgaard til et morgenmøde om diversitet og inklusion. Tag en kollega i hånden, inviter en der er ny i branchen og tag del i samtalen om et vigtigt emne.

1. april – program
8.00: Vi står klar til at tage imod dig over morgenmad og små lækkerier

8.30: Foredrag og en spændene snak om diversitet og inklusion – også i forhold til mødebranchen

10.30: Tak for i dag

Tilmeld dig her

Til at guide os igennem emnet, har vi inviteret Mette Nørr Gantzhorn, vil dele ud af sine erfaringer og fortælle om hvordan blandt andet Novo Nordisk og Ørsted arbejder med dette.

Mette Nøhr Gantzhorn1Mette Nørr Gantzhorn (hun/hende), er en erfaren leder indenfor områder som diversitet og inklusion, ledelsesudvikling og forandringer. Hun har gennem de sidste 5 år arbejdet som Global Chef for Diversitet, Inklusion og Well-Being hos Novo Nordisk og Ørsted og før det været leder inden for en bred vifte af HR-discipliner.

Hun er fokuseret på at bidrage til diversitets- og inklusionsagendaen, og på at udvikle virksomheder og ledere der skaber bæredygtige forandringer hvor fremtidens talenter kan performe og trives.

Hun har i 2021 stiftet virksomheden “Humanicity”, hvor hun arbejder som rådgiver, key note speaker og konsulent inden for Diversitet og Inklusion, Leder- og ledelsesudvikling samt adfærdsdesign og forandringer. Hun har en Cand. Psych. uddannelse fra Århus Universitet, og har bidraget til artikler og bøger om forandringer og adfærdsdesign og udgivet forskellige podcasts om diversitet & inklusion, ledelse, adfærdsdesign og forandringer.

Læs mere og tilmeld dig arrangementet her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG