KATEGORI: Ikke kategoriseret

MPI: The Five Behaviors of a Cohesive Team

24. September 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Deltag i et spændende arrangement den 10. oktober 2024 på Rungstedgaard, hvor Thomas Liebe fra CoastZone introducerer “The Five Behaviors of a Cohesive Team.” Her får du en praktisk og inspirerende gennemgang af, hvordan du kan ændre vaner og fremme dit potentiale. Der er plads til 35 deltagere, så skynd dig at sikre din plads!

Begrænsede pladser. Dette arrangement har plads til 35 deltagere – men du må stadig gerne komme med som gæst eller tage en gæst med.

MPI inviterer til en formiddag, hvor du får indsigt til et af tidens mest talte om værktøjer, når det kommer til teams og ledelse. ”5 Behaviours of a cohesive team. Værktøjet er udviklet af Patrick Lencioni og er brugt i mange både danske og udenlandske virksomheder.

Det er Thomas Liebe fra CoastZone der kommer til at facilitere formiddagen. Han kommer med konkrete løsninger på, hvordan man kommer i gang med at ændre vaner og arbejde med sit potentiale – på et niveau, hvor alle kan være med. 

Vi glæder os til en spændende formiddag.

Du kan læse mere om The Five Behaviors of a Cohesive Team® så læs mere her: https://coastzone.dk/udvikling/vaerktoejer-udvikling/

Dette er en event som du ikke vil gå glip af. Så meld dig til her.

Program

08:30 – 09:00 Let morgenmad

09.00 – 10:00 Thomas Leibe – 5 Behaviours of at Cohesive team

10:00 – 10:10 Pause

10:10 – 11:30 Thomas fortsætter.

Farvel og tak

Læs mere på MPIs hjemmeside her!

Lokation: Om Rungstedgaard

Med en Rungstedgaard mødepakke får I mulighed for at koncentrere jer 100% om den faglige dagsorden, så skal vi nok klare alt det andet. Vi tilbyder forskellige typer af pakker, så hvad enten I har brug for et sted at holde kick-off, formiddagsmøde, dagsmøde eller et uformelt kaffemøde, så kan vi på Rungstedgaard hjælpe jer med at sætte rammerne og byde jeres deltagere velkommen. Vi har 60 fantastiske konferencelokaler alle med dagslys og udsigt til grønne områder eller havet. 

Rungstedgaard er medlem af Danske Konferencecentre og du kan læse mere om mødefaciliteter her!

Indhent uforpligtende tilbud på dit næste arrangement her

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG