KATEGORI: Partnernyheder

Fra muld til trætoppe – naturlige konferencer på Kragerup

29. June 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Naturen er omdrejningspunktet for det meste på Kragerup Gods. Ikke alene driver godset landbrug og producerer selv en stor del råvarerne til sin restaurant. Her finder du også “Kragerup Go High”, en 6 km lang klatrebane i trætoppene med 3,5 km svævebane, og en lang række andre udfordrende udendørsaktiviteter. Du kan endda holde hele eller dele af din konference udendørs eller i godsets store bjælkehytte i skoven.

Kragerup Gods på Vestsjælland byder på en firestjernet konferenceoplevelse både inde og ude. De smukke historiske rammer inkluderer både moderne konferencelokaler og grupperum, et udendørs mødelokale og en bjælkehytte med plads til 160 konference- eller middagsgæster.

Aktiviteter og naturlige udfordringer
Selvom konferencedeltagerne er ude i naturens mødelokale eller på en af godsets tre “walk and talk stier”, er der mulighed for lækker forplejning undervejs. Kragerup Gods driver også landbrug og producerer selv en stor del af de råvarer, som bliver brugt i godsets restaurant.

Kragerups store eventafdeling skræddersyr programmer, der forankrer teorierne fra konferencelokalet via øvelser i naturen og kan også hjælpe med egentlig procesfacilitering.

Godset byder naturligvis også på gode muligheder for overnatning med sine 38 dobbeltværelser og 5 enkeltværelser, der ligger fordelt i hovedbygningen, herskabsstalden, mejeriet, fodermesterhuset og forvalterboligen, samt 6 bed & breakfast-værelser.

Vi tøver ikke med at sige, at Kragerup Gods er en alvorlig overvejelse værd. Ikke mindst hvis du tror på, at fysisk aktivitet og frisk luft er befordrende for udbyttet af dit møde eller din konference.

Mulighederne er så mange, at vi vil anbefale dig at læse mere om Kragerup Gods her, eller kontakte os, hvis du vil vide mere eller booke din konference.

 

 

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG