KATEGORI: Partnernyheder

Munkebjerg uddanner fremtidens kokke

8. December 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Munkebjerg Hotel uddanner i stor stil fremtidens kokke, tjenere og receptionister. Uddannelsen er med til at sikre højt kvalificeret arbejdskraft og gastronomi i særklasse.

Der er løbende 25 kokke-, tjener- og receptionistelever, der er i lære på Munkebjerg Hotel, og de mange elever er med til at gøre hotellet attraktivt som uddannelsessted. Michael Ogungbad blev udlært tjener for et par år siden og har sin daglige gang i Panorama Restauranten. Det var alt andet end tilfældigt, at Munkebjerg Hotel var hans førsteprioritet som uddannelsessted:

”Det betyder rigtigt meget, at der er mange andre i samme situation som dig, så du hele tiden har nogen at sparre og øve med. Her kan du også få inspiration fra elever i andre faggrupper: Vi var otte tjenerelever, og vi lærte meget af samarbejdet med de 14 kokkeelever, så det er på alle måder fedt, at hotellet tager så mange elever ind.”

Munkebjerg Hotel har flere restauranter og råder over sine egne eksperter i bageri, konditori, charcuteri, røgeri og køkken. Fælles for dem alle er, at de er kendt for deres høje standard.

”Du får en virkelig bred uddannelse her – det er et stort hotel med masser af muligheder. Her er fire forskellige restauranter – for eksempel både gourmetrestaurant og a la carte-restaurant – og flere barer, så du lærer mange forskellige discipliner og får et væld af udfordringer.” fortæller Michael Ogungbad.

Munkebjergs DNA

Munkebjerg Hotel har 158 værelser og er ligeledes et 5-stjernet møde-, kursus- og konferencecenter med en kapacitet fra 2 til 720 deltagere. På hotellet findes lobbybar, vinkælder, natklub, kasino, tennisbane, golfbane samt et stort Fit & Relax-område. Fra både værelser og mødelokaler kan man nyde udsigten til den smukke natur og Vejle Fjord.

Det har altid været en del af Munkebjerg Hotels DNA at tage et stort uddannelsesmæssigt ansvar, fortæller administrerende direktør René Aarby Sørensen:

”Dermed er vi med til at sikre, at vores gæster kan nyde godt af højt kvalificeret arbejdskraft, så vi har altid været en stor uddannelsesinstitution.”

Munkebjerg Hotel har i år fået tildelt Danske Konferencecentres FN Verdensmål diplom efter at have arbejdet målrettet med Verdensmålene. I den langsigtet strategi indgår blandt andet ambitiøse mål for reducering af madspild og miljøvenlig affaldssortering, som også indgår som en del af uddannelsen for eleverne på hotellet.

Læs mere om Munkebjerg Hotel her – alle retningslinjer i forbindelse med COVID19 bliver overholdt. Vores mødeeksperter rådgiver jer gerne om afbestillingsregler og mødefaciliteter her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG