KATEGORI: Partnernyheder

Musholm er ny partner hos Danske Konferencecentre

15. March 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Beliggende i naturskønne omgivelser helt ud til Vestsjællands kyst og med udsigt til Storebæltsbroen ligger Musholm. Musholm inviterer til ro, fordybelse og store tanker og er det ideelle sted for jer, der leder efter en lokation til jeres næste møde, konference, kursus, foredrag eller lignende.

På Musholm får I dejlig arbejdsro og skal ikke tænke på forplejning, da Restaurant Evald K, beliggende på Musholm, vil stå for det hele. I bliver garanteret en madoplevelse på Musholm, hvor årstidens lokale og gode råvarer er i centrum. Med et møde eller en konference her, skal I blot læne jer tilbage og nyde at kunne arbejde sammen i andre omgivelser.

4 hurtige facts:

  • 77 værelser og 154 sengepladser fordelt på 54 enheder.
  • Konferencesal til 600 personer i stolerækker.
  • Fire mødelokaler fra 1 – 75 personer.
  • Små hyggelige kroge som pejsestuen og himmelrummet, hvor I kan være efter mødet.

Overnatning
Med 154 sengepladser fordelt på 77 værelser i5 4 skønne boliger – størstedelen af dem med havudsigt – kan du nemt gå i seng efter et arrangement på Musholm.

Teambuilding
Med en stor og prisvindende multihal, der rummer både klatrevæg og svævebane, samt store grønne udendørsarealer tæt på vandet, er der rigtigt gode muligheder for at lave teambuilding. Book en instruktør og få tilpasset et aktivitetsprogram, som passer præcis til jeres ønsker.

Læs mere om Musholm her på deres profil hos Danske Konferencecentre.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG