KATEGORI: Partnernyheder

MUSIK & SPÆNDENDE FOREDRAG FOR MØDEBOOKERE

15. October 2016
Ditte Rønne Jakobsen

Vores møde- og konferencesteder kan andet end “bare” afholde dit arrangement. Mange af dem har f.eks. også god musik og interessante foredrag, som de ofte inviterer mødebookere med til. (modtag besked direkte i din inbox, ved at tilmelde dig vores nyhedsblog)☛

Få skruet på hjernen motiveret af Pernille Aalund – et foredrag om de nære værdier
Hotel Christiansminde er vært for en aften i Pejsestuen med selskab af Pernille Aalund. I august måned udkom hendes første 3 bøger i serien: ’10 taler om …’ som er udgangspunktet for foredraget.

”Bøgerne blev skrevet på Hotel Christiansminde i løbet af sommeren 2016, og det er herligt at Pernille nu vender tilbage ”åstedet” for at præsentere sine nye bøger”,
udtaler hoteldirektør Holger Brodersen.

Alle mødeplanlæggere er inviteret til foredraget, som Pernille har valgt at kalde – Det ægte liv – Et foredrag om tro, lykke og livsvalg. 

Under foredraget kan du få svar på – Hvordan man inviterer et nyt og positivt livssyn ind i de gamle vaner? og får skruet på hjernen, så det altid er det bedste man får ud af sin dag – fremfor det værste …? Forvent et foredrag der handler om de nære værdier – om at vende båden og sejle mere sikkert mod de mål man har sat og det liv man fortjener. Kærligt, levende, humoristisk og med afsæt i sine ’taler’– sætter Pernille fokus på netop dette.

Der vil naturligvis være mulighed for at købe bøgerne på aftenen, og få dem signeret.

Arrangementet foregår i Pejsestuen på Hotel Christiansminde d. 18.10. kl. 19 – 21. Hotellet inviterer alle mødeplanlæggere til foredraget.

For tilmelding og yderligere info kontakt Konferenceafdelingen tlf. 6221 9000, konference@christiansminde.dk
Hotel Christiansminde

pernille-boeger-billede christiansminde

Der er nye toner hos Bautahøj
Mette & jeg har senest været en tur på Bautahøj (læs om vores tur her) hvor hotel direktør Jakob Buus varsler nye tider. Vi venter spændt på at se de nye tiltag, som forøvrigt betyder nye muligheder for dig som mødeplanlægger. I mens kan du vælge at lægge dit møde en af koncertdagene og få adgang til hygge, havkig, herlig mad & vino, og eks. en aldeles fremragende musik fra Erann DD’s sikre hånd.

Koncertkalender Bautahøj
Efteråret 2016
11. november:   Erann DD

Foråret 2017
3. februar.          Anders Blichfeldt
24. marts:          SkoTorp

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG