KATEGORI: Partnernyheder

Næsseslottet er ny partner hos Danske Konferencecentre

18. January 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Søger du et eksklusivt møde- eller konferencested tæt på København, er Næsseslottet et oplagt valg. Her får du de bedste forudsætninger for at afholde seminarer, strategimøder, mindre konferencer og bestyrelsesmøder i flotte og historiske lokaler – og ikke mindst i naturskønne omgivelser.

 

Næsseslottet er opført i 1782 og har Danmarks smukkeste beliggenhed ved Furesøen, mindre end 20km fra Rådhuspladsen. Den historiske spisestue, Jagtstuen, dannede i gamle dage rammen om mange sammenkomster for landets indflydelsesrige personer og fornemme udenlandske gæster, og med de smukke rammer, det fantastiske lysindfald og fremragende akustik er det et oplagt sted for afholdelse af mindre konferencer. Jagtstuen har plads til 100 siddende konferencedeltagere.

Historiske og elegante lokaler

I Havestuen har du direkte adgang til haveanlægget, hvilket også bidrager til en fantastisk udsigt for dine gæster, og så har rummet har en helt særlig ambience med de høje marmorerede paneler og to store marmorpejse. Her er der plads til 20 kursister, 50 gæster til reception eller 40 gæster til f.eks. et ”gå-hjem-møde”.

Frédéric de Conincks oprindelige soveværelse benyttes hovedsageligt til bestyrelsesmøder, strategimøder og business lunches for 8 – 10 personer. Lokalet er i dag indrettet som direktionslokale med en fantastisk udsigt udover plænen og Furesøen. De Coninck afholdt mange selskaber, og en gang om året afholdt han søslag på søen med miniatureskibe. Slagets gang overvågede han selv fra balkonen ved sit soveværelse.

I mødelokalet i stuen er der plads til 4 – 8 personer.
Her trak herrerne sig tilbage for at ordne verdenssituationen over en cognac og en cigar. Lokalet ligger perfekt på et hjørne, der giver et fantastisk lysindfald samt udsigt udover parken og Furesøen.

Katecomberne er et fantastisk lokale med rustikke stengulve og hvælvinger i loftet, ideelt til foredrag, vinsmagning frokostarrangementer m.m. Her er plads til 50 personer.

Den storslåede natur rummer både have, park, skov og sø og indbyder til udforskning og studier af de sjældne træer og planter i den engelske have. Besøg de forskellige mindesmærker, tænk store tanker på længere eller kortere ture rundt om søen, lav teambuilding og meget, meget mere.

Du kan læse mere om Næsseslottet lige her, og så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Danske Konferencecentre for et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG