KATEGORI: Partnernyheder

Når afstand skaber nærvær

12. May 2020
Ditte Rønne Jakobsen

På Rungstedgaard har de skabt de optimale rammer, så I trygt kan afholde jeres møder igen – med afstand – men uden at gå på kompromis med nærvær og høj kvalitet. Alle lokaler er opmålt, og der er tegnet ”seating oversigter”, så det er nemt for dig som mødeplanlægger at overskue, hvilke bordopstillinger I kan bruge til at afholde møder og samtidig holde afstand.

I de sidste par måneder har der været afholdt små møder og boet enkelte hotelgæster på Rungstedgaard. Alle lokaler er opmålt for at sikre, at gæsterne holder den korrekte afstand men samtidig holder fast i nærværet og den høje kvalitet, som Rungstedgaard er kendt for. Hotellet har udarbejdet såkaldte ”seating oversigter” for hvert lokale, så mødeplanlæggere nemt kan se de mulige scenarier for bordopstillinger med korrekt afstand.

Derudover har Rungstedgaard sat nyt professionelt udstyr ind i fire udvalgte lokaler, som nu egner sig specielt godt til virtuelle møder. Her er det muligt at broadcaste f.eks. bestyrelsesmøder eller generalforsamlinger og have deltagere med på mødet fra hele verden.

Rungstedgaard har dermed skabt de optimale rammer i denne tid, så I trygt kan afholde jeres fremtidige møder med visheden om, at afstand går hånd i hånd med nærvær og høj kvalitet.

Vidste du at…

  • Rungstedgaard har 60 mødelokaler af forskellige størrelser og kan derfor sikre god afstand mellem mødedeltagerne. Du kan få helt op til 450 kvm. pr. person. ;-D  
  • Al forplejning er individuelle serveringer på særligt højt gastronomisk niveau.
  • Du kan også tage din Take-Away med og nyde den ved bålstedet i den nærtliggende skov eller på stranden. 
  • Hvis vejret tillader det, har I mulighed for at sidde i et af de mange udendørs områder og måske endda ligefrem afholde noget af mødet udendørs (det tekniske udstyr rykker med ud).
  • Flere gange dagligt bliver der sprittet af, og der findes håndsprit overalt i huset. 

Rungstedgaard opdaterer løbende de sociale medier med spændende videoer fra hotellet og vigtige informationer om Corona-tiltag og mødefaciliteter: Facebook og LinkedIn

Se Rungstedgaards salgschef Susanne fortælle lidt om, hvordan de har forberedt sige de sidste par uger og om hvordan scenarierne udarbejdes.

Først var det 2 meter, så var det 1 meter – Rungstedgaard følger hele tiden regeringens nyeste krav og anbefalinger:

Læs mere om Rungstedgaard her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af virtuelle og fysiske møder her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG